ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 herkes zaten karar vermiştir ne olacağına zaten öenmli olan ezmek değil eğlenmekse çeşitlilik çok olur gibime geliyo ama saçme nedenlerimizi paylaşırsak güzel olur diye düşündüm mesela ben gnome warlock açmayı düşünüyorum çünkü bit kadar bi warlockun yanında apartman gibi bir infernal la gezmesi fikri beni çok eğlendiriyo öte yandan sırf rogue ların pick pocket özelliği yüzünden bile rogue açabilirim bu özellik sanırım elemanın bagini çalmanızı sağlıyo :D ama emin değilim gerçi üzerinde kilit olan bagler vardı sanırım hırsız olmak da baya eğlenceli olur :)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Valla ben NE rogue olcam ama ozel bir yanı yok sadece vücutları daha karızma elflerın humanları odun gıbı yapmıslar :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 AhhAhh herkes wowda hangi charı oynatcam diye yorum yapıyo :( biz daha uo dunyasından kopamadık(fukura oyunu su uo) :( ama varsın olsun oynayın kardes adımızı devri aleme doyurun :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 undead rogue PvP icin oynicam. en cok damage'i ben vericem. herkesi kesicem. en guclu ben olucam. niohiohihoiho rogue eglenceli olur, yani stealth eglenceli bi sey. (thief'ten kalma bi takinti). yanniz pickpocket oyle oyuncunun cart diye cantasini acmiyo. yani bi seyler aliyosun ama cok cok degerli seyler calinmiyo. undead olma nedenim; herkes alliance. cok fazla kisi olacak alliance'da. PvP server'inda olucam, eh herkesin alliance oldugu bi yerde eglenecegimi sanmam onun icin horde olmayi tercih ettim. bari "pis hirsiz" olmusken, en pisi olsun undead olsun. tabi bunda undead'lerin fear ve mind control buyulerinden etkilenmemesi de buyuk rol oynadi... rogue biraz daha taktiksel oynuyo. yani bodoz karsi gruba saldirmaktansa, kenardan koseden gidiyosun arka tarafa sarkmaya calisiyosun, sonra mage'leri ve savunmasizlari kestirip gozune saldiriyosun... bana daha eelenceli geliyo bu kismi. ve baya hareketli. yani saldir diyip birakmiyosun, paso skill kullanman gerek, surekli ileri geri hareket var... [Bu mesaj riglous tarafından 11 Ekim 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben de kesin olarak pvp serverında olcam hatta bak şimdi aklımı çeldin ben de bari demonic pover tam demonic olsun diye undead warlock olmaya karar verdim :d peki o pick pocket özelliğinde direk çantayı mı çalıyosun yoksa çantadaki itemlerin bazılarını mı çünkü bi yazıda blizzard takiler itemlerinizi güvenle saklayabilmeniz için bank leri kullanın yazmışlardı bence her item çalınabilir olmalıydı belki undead rogue olurum 51 pointi de assassination a veririm iyice illet bişey olurum ;) ama dediğim gibi hırsızlık yapılabiliyosa lonca bile oluşturabiliriz :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 orc warrior oynatacam büyük ihtimalle yanında birde rogue olabilir ama mage düşünmüyorum sıkıldım magelerden kaba kuvvet istiyor canım acayip şekilde orc savaşçım ile bağırarak karşı tarafa koşarken bir yandan da elimdeki baltayı savura savura dalmak istiyorum ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: ucunbiri, 11 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki: ben de kesin olarak pvp serverında olcam hatta bak şimdi aklımı çeldin ben de bari demonic pover tam demonic olsun diye undead warlock olmaya karar verdim :d peki o pick pocket özelliğinde direk çantayı mı çalıyosun yoksa çantadaki itemlerin bazılarını mı çünkü bi yazıda blizzard takiler itemlerinizi güvenle saklayabilmeniz için bank leri kullanın yazmışlardı bence her item çalınabilir olmalıydı belki undead rogue olurum 51 pointi de assassination a veririm iyice illet bişey olurum ;) ama dediğim gibi hırsızlık yapılabiliyosa lonca bile oluşturabiliriz :D eheeheh emin diilim ben de hepsi calinamayacak sadece degersizler falan diye duymustum. ama emin oldugum bi sey var, yaratiktan caldigin zaman, loot'u dusurmus olmuyosun. yani yaratiklarin pickpocket icin ayri bi cantalari var :) yaratiktan millet sadece keserek item toparlarken biz pickpocket'la daha da fazlasini almis oluyoruz. guild olarak... bakariz, zamanin ne getirecegi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: riglous, 11 Ekim 2004 19:42 tarihinde demiş ki: undead rogue PvP icin oynicam. en cok damage'i ben vericem. herkesi kesicem. en guclu ben olucam. niohiohihoiho rogue eglenceli olur, yani stealth eglenceli bi sey. (thief'ten kalma bi takinti). yanniz pickpocket oyle oyuncunun cart diye cantasini acmiyo. yani bi seyler aliyosun ama cok cok degerli seyler calinmiyo. undead olma nedenim; herkes alliance. cok fazla kisi olacak alliance'da. PvP server'inda olucam, eh herkesin alliance oldugu bi yerde eglenecegimi sanmam onun icin horde olmayi tercih ettim. bari "pis hirsiz" olmusken, en pisi olsun undead olsun. tabi bunda undead'lerin fear ve mind control buyulerinden etkilenmemesi de buyuk rol oynadi... rogue biraz daha taktiksel oynuyo. yani bodoz karsi gruba saldirmaktansa, kenardan koseden gidiyosun arka tarafa sarkmaya calisiyosun, sonra mage'leri ve savunmasizlari kestirip gozune saldiriyosun... bana daha eelenceli geliyo bu kismi. ve baya hareketli. yani saldir diyip birakmiyosun, paso skill kullanman gerek, surekli ileri geri hareket var... [Bu mesaj riglous tarafından 11 Ekim 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] hele de oyunu w a s d tuşlarıyla oynayınca tam ekşın oluyor, zıplama ayrı bir hava katmış zaten oyuna..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Stress test te warlock dışında (delikanlı orcun burning legionla işi olmaz..) bütün sınıfları 10-15. lvllara kadar oynadım. En çok eğlendiğim sınıf shamandı. İşin duygusal boyutunun dışında çok çeşitli özellikleri ve tek bir taktik yerine farklı düşmanlarda farklı şekilde yaklaşmak gerekmesi hoşuma gitti. Çoğu sınıfa karşı bişeyler yapabiliyor, pvp için bakarsak 1e1de sadece warrior a karşı zayıf kalırken doğru totemler ve zamanında gelen heallar, melee nukelarla grup pvp ve pvm hem iş yapıyor hem de çok zevkli. Shamandan sonra yine ragele kullanabildiği bi sürü özelliği olan warrior, ondan sonra da taming olan hunter geliyor benim için. Hunter aslında combatlarda son derece monoton bi sınıf ama beast taming kurtarıyor. Ultima dan gelen alışkanlık heralde. En sıkıcı bulduğum sınıfsa paladin oldu. Monotonun kralı. Vur vur holy strike vur vur başka türlü bi holy strike vur vur vur heal böyle gidiyor. Gerçi engineering alarak farklı bi tat getirilebilir, denemedim hiç engineering i. edit : typo[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 11 Ekim 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ewt ya engineering de ayrı bi komedi adama bomba falan atıyodu 2 tane shaman videonun birinde çok güldüm sora chicken falan yapıyosun mythril den eheheh baya geyik bi profession büyük ihtimalle onu yaparım ben yanına da ona malzeme toplayan neyse onu mining dir sanırım ama şu pick pocket ı iyi bi örenmek lazım :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 tüh ya buldum forumlarda sadece moblardan araklayabiliyomuşsun npc ve playerlardan çalma yokmuş kötü olmuş ne güsel hırsızlık yapçaktık[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 asıl monotonluk ve her türlü kalleşlik rouge da bence :) bikaç rouge videosu izliyen görmüstür zaten saklanıp rakibi arkadan yakalayamadıgı takdirde dogru düzgün bi savas olayı yok. saklanarak rakibe doğru süzülmekde bana bir zevk vermedigi için delikanlı undead warrior kararımda devam ediyorum :) ikinci charda gnome mage olucak (stress test sırasında baya oynadım, çok fazla dayanıklı bir sınıf diğil ama oynaması baya zevkli ve biraz dayanabilirse essek yüküyle damage koyuyo :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 eheh he dwarflara bi sempatim oldugundan race im dwarf olacak cok yardımsever biri oldugumdanda priest olacagım :D gerektiginde catır cutur dalabilirimde hehe smite fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 *!krizzzz* oynamak istiyorum artık..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 account çıkmamışmıydı sana odchu !!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 uheuhe o da güzel ama arkadan yakalayınca da 3 puanı almadan bırakmıyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya haklisin her olayi stealth'e dayaniyo ama oole olmasi gerek zaten. yani warrior olurdu yoksa... rogue guzeldir, iyidir. siz pasa pasa onde savasirken biz gidip saklanan mage'leri, priest'leri temizleyecez. isiniz kolaylasacak iste. biz olmazsak siz naaparsiniz zaten... mage'ler grup savasini kazandiranlar olacak. kimin mage'i daha gec olurse o daha avantajli olacagindan, bizdeki taktik + skill + sans sizin isinize yarayacak.. sahsen warrior olarak, ben savasirken birilerinin bana buyuyle mass dmg vermesi cok sinirime dokunur. [Bu mesaj riglous tarafından 12 Ekim 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Sen istedigin kadar şey say combatla ilgili ama ben gene inanmam kardeşim :) Bu rougelar geldi mertlik bozuldu . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 roguelar geldi, mertligi duzeltti asil. sen mage'lerden kork... ortaligi daatanlar onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Shaman derim baska birsey demem.. Su gecen bir hafta icinde Druid'ler biraz aklimi celdi ama dogru yola geldim yine :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: riglous, 12 Ekim 2004 04:59 tarihinde demiş ki: roguelar geldi, mertligi duzeltti asil. sen mage'lerden kork... ortaligi daatanlar onlar :D Delikanlı warrior kimseden korkmaz :) ayrıca magelerde iyi savaşçıdır bi yamuklarını görmedim, biraz dayanıksızlar ama ossun.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 shadow shaman süper bu arada arkadaslar ip den warcraft oynanir mi [Bu mesaj PiNg tarafından 12 Ekim 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Burdan Ping Oyunu oynamadan en eğlenceli classı söylemek biraz abest olacak ama bence rogueler.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 I NEED SOME STRONG DWARVEN ALE! Daha eylencelısı olamaz olmamalı zati[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 mageler iyi değil abi bire bir de sıçış yani :D forumlarda adamın teki (lvl 57 undead warlock) shadow trance sayesinde (no casting time) bi tane paladine arka arkaya 7 tane shadow bolt attığını yazmış tabii paladin mort ;) undeadlere akarım diye paladin açıcaksanız vazgeçin en bayık class mış zaten :)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar