mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ya ufak bi yardım lazım bi kelime var {a, b}^+ dan oluşan bunun 2ye bölünen bi sayıda harf içerdiğini kabul ederek tam ortasına | koyucak bi turing machine lazım yani mesela kelime abaaabba ise bantta abaa|abba olucak yarınaymış ödev ben vaktim var sanıyodum da uğraşıyorum başka sorularla dönücem buna daha sonra çözen eden olursa kağıda çizsin foto çekip upload etsin makbule geçer palindrome'u yaptım bu da ona benziyo gibime geliyo ama kısmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kusra bakma şu an fotosunu çekemiyorum da nasıl yapılacağına dair bir şeyler söylemek istedim umarım yardımcı olur : a'ları x, b'leri y olarak değiştireceğiz ama şu şekilde gidecek; en baştaki harfi x ya da y yapacak a ya da b olma durumuna göre, sonra en son elemana gidecek onu değiştirecek, sonra x ya da y olmayan baştaki elemana gidip x ya da y yapıp en son x ya da y olmayan elemana gidip onu değiştirecek, böyle böyle gidecek, bir son elemandan geriye doğru gidişte a ya da b kalmadıysa oraya '|' koyacak ve en başa dönüp x'leri a, y'leri b yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ben de o tarz bi mantık buldum deacon saolsun teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yaptım kontrole açıktır tenks (not: kelimenin çift sayıda harften oluştugu kabul ediliyo tek sayıda oluşan harflerde ne yaptıgının bi önemi yok diyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ben bunlari ogrenip ogrenmedigimi bile hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ileride mulakat yapacak olursam soracagim seylerden biridir otomata ya. Counting machine'in turing-complete oldugunu ogrendiginde, pumping lemma'nin ispatinin basitligini ve guzelligini gordugunde beyninde kelebekler ucusmayan adami almicam ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yanlış yapmışım kimse de bişey demiyo doğrusu bu lazım olur belki birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 aquila said: ben bunlari ogrenip ogrenmedigimi bile hatirlamiyorum. Ben boylesini aliyorum ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Faynayt otomata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 biz görmedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar