Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 8 kişilik çesna bi ucaga binmiştim ondaki türbülansın zevki apayrı kagıt ucak gibi gidiyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 parasut agir oldugu icin degil, yolcu ucaklarinin hizlarinda atlanilamayacagi icin uygun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hmm tuh ya bigun akillanip da koyarlar diye umutla bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 uçağa çarpan = yıldırım ulaştırma bakanı = binali yıldırım bu tesadüf olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Lopeth said: uçağa çarpan = yıldırım ulaştırma bakanı = binali yıldırım bu tesadüf olamaz Lopeth chelachyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bir üstteki postu alıntılamayın diye tabela asılacak neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Karea said: janis said: _Rave said: Benimde bikere istanbul-kıbrıs uçuşunda uçağın tekerlekleri açılmamıştı pistin üstünde yarım saat falan daire çizdik. Milletin yüzü bembeyaz çıt çıkmıyodu uçakta.Sonra nası becerdilerse açıldı tekerler indik sapasağlam. Hidroliklerde bazen sorun olabiliyor ve iniş takımları açılmayabiliyor. Ama yardımcı pilot yada uçuş mühendisi kargo bölümüne inerek manuel olarak indirebiliyorlar iniş takımlarını. Şayet çok büyük mekanik bir arıza yoksa. UÇUŞ MUHENDİSİ Mİ lol çok film seyretmişsin sen :) Ayrıca bindiğim hiç bi uçakta kargo bölümüne inilen bi kapak görmedim, nerde oluyo onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar