kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Beyler ben yüzüklerin efendisini arkadaslarimla falan oynamak istiyorum .. ama multiplayer patch ini bulamadım .. acaba Nerden yüklendigini bilen var mi .. site adresi falan verseniz .. Çok acil ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 19 Kasım 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 o olay için gamepad gerekiyor yanılmıyorsam. gamepad takınca açılmıştı bende (hatta oyun için gamepad almıştımda diyebilirim:D)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Gamepad ne ? .. nerden ve nasıl bulabilir yada alabilirim ?[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 19 Kasım 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hani playstationi oynamak için eline birşey alıyosunya işte o ve ona benzer her alet gamepaddir.(tanım biraz garip oldu ama neyse)[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar