Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Diyelim [email protected] adresine forwarder ve spam filtresi tanimlayip [email protected] adresine yonlendirdim. Bu durumda spam klasorunu kontrol etmek icin servera baglanmak sıkıntı olmayacak mi? Diyelim spam filtresi tanimlamadan yonlendirdim; bu sefer de gmail sanki sirketim spam emaili gonderiyor gibi algilamicak mi? Benzer sıkıntı yasayan pati var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ben hiç bir şey anlamadım. Kaynak maile neden spam mail filtresi tanımlıyorsun ki? Bırak ne varsa gmail'e forward edilsin, Gmail eğer onlar spam'se spam'e atıyor, virüslüyse hiç almıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 O spamlari aynen forward edince gmail sirketimi spamci ilan etmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Hmm. Forward kasmak yerine Gmail'e 'bu hesaptan mailleri al' olarak tanıtsan o riskten kurtarmış olursun gibi geliyor sanki. Böyle yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bir arkadaş da şöyle diyor: Dodo said: yönlendirme spamden geçmez. ne geliyosa direk forwardlar gmailde spam filtresinden geçer. forwardlar farklı şekilde çalışıyo, gmail şirketimden mail geliyo gibi görmüyo onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Aynen o da doğru. Yani senin şirketin yollamış olarak görünmeyecek, yine kimden geldiyse, gönderen kısmında o görünecek. Spammer olarak görülecek biri varsa o da o gönderen kişi olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar