maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Selamlar, Outlook Takviminde şahsıma ait olmayan bir hesaba girilmiş fakat benimle paylaşılmış tüm öğeleri (ki binlerce kayıt var) kopyalayarak kendi takvimime atmak istiyorum. Böyle bir toplu kopyalamanın mümkünatı var mıdır? Kanser oldum tek tek her bir kaydı seçmeden yapılamaz mı bu olay? Takvimi kopyala, başka klasöre yapıştır dersem bu işlem yapılamaz diyor. Var mıdır fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 arşivleyip taşısan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 öğeler benim e-postamda değil. bana ait olmayan öğeleri arşivleyebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Selam, Exchange calender mı olayın? Zaten o etkinlikler senin takviminde gözükmüyor mu? Ben olaya tam vaaaakıf olamadım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 exchange serverda evet, sorun şu ki, ayrılan bir personelin takvimi üzerinden yürütülmekte olan bazı operasyonlar var. Ayrılan personelin hesabı kapatılması gerektiği için o takvimdeki hem geçmişe dönük hem de ileriye dönük bütün kayıtların başka bir takvime taşınması gerekiyor. Konu budur özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar