Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç düşündünüzmü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden kümeler olasılık permnütasyon veya ne bilim onlara benzer matematik sorularında bir gruplaşma vardır? ve bu gruplaşma hep olumludur?
"bir grupdaki insanların bir kısmı fransızca bilen zeki, çevik ve ahlaklı sporcular, bir kısmı ise almanca bilen şair gençlerdir bu gruplardan alacağımız 5 kişinin hedele hödölö..."
gibi, neden bu gruplarda sigara içen, alkol alan, balici böle ne bilim bir naltaya sap olamamış sınıfta kalan insan yoktur?
birileri bizi bilinçaltından bir şeylerede özendirmeye mi çalışıyor acaba?
düşünsenize her yıl binlerce öğrenci
"bende hem yabancı dil bilip hem de sporcu olup bir olasılık sorusuna konu olucam ben en iyisiyim en çok soru benden çıkacak..."
die problemli ve bol sorulu sorunlu arkadaşlar oluyor...
bence böyle sonuşlar doğuran ders konuları müfredattan kaldırılsın
(o ha amma yalamışım :P)[hline]shut up! you talk too much
pay the man you gain...
Mesaj tarihi:
havuz problemleri konusunda da fikrini ogrenmek isterim =p

ama unutmamalisin ki bilim sevgi dolu bi$eydir, sen o problemleri sevgi ile cozmessen bil ki dogru sonucu bulamayacak, husran filan yasayacaksin
Mesaj tarihi:
yalan olm
genelde sorularda kesin bi sınıfta matematikten kalan öğrencilerin sayısı.. diye bişe olur
öğrenciler isyan eder bu sorulara
o yüzden nadir görülmeye başladı[hline]*Sam critically misses and hits herself for 365 damage.*
*Sam no longer thinks that using a vindicator is so funny anymore*
Mesaj tarihi:
Onlar diilde ben matematik derlerinde tek bişeye takılırdım.Bazen sorularda şöle bi cümle geçer ya "x öle bi sayı olmalıdır ki..." sonunu hep öle bi sayı olmalıdır ki bakınca adamın adamın ağzının suyu aksın cinsinden saçma sapan laflarla bitirirdim takıntı oldu lise bitene kdr aynı espriyi yaptım :)[hline]Bu dünyada duygusal bağlılık ölümcül bir hataydı,acı ve üzüntü dışında birşey getirmezdi..
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
evet okudum güldüm ve 2 sene sonra bile performansımdan bir kayıp vermediğimi gördüm :)

bu arada birisi başlığı "Hiç Düşündünüz mü? (Kümeler, olasılık ve benzeri maematik soruları üstüne)" diye değiştirebilir mi?[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
havuzlar psikolojiyi bozuyor diye kalktı, matematiği toptan silelim ya da sadece 4 işlem kalsın gerisi saçmalık :S
şaka bi yana bence gerçekten de derslerdeki soru ve örneklerle insanın bilinç altına bazı mesajlar göndermeye çalışıyorlar.[signature][hline]iletişim hedeleri
msn: [email protected]
  • Yeni Oluştur...