BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 neden kümeler olasılık permnütasyon veya ne bilim onlara benzer matematik sorularında bir gruplaşma vardır? ve bu gruplaşma hep olumludur? "bir grupdaki insanların bir kısmı fransızca bilen zeki, çevik ve ahlaklı sporcular, bir kısmı ise almanca bilen şair gençlerdir bu gruplardan alacağımız 5 kişinin hedele hödölö..." gibi, neden bu gruplarda sigara içen, alkol alan, balici böle ne bilim bir naltaya sap olamamış sınıfta kalan insan yoktur? birileri bizi bilinçaltından bir şeylerede özendirmeye mi çalışıyor acaba? düşünsenize her yıl binlerce öğrenci "bende hem yabancı dil bilip hem de sporcu olup bir olasılık sorusuna konu olucam ben en iyisiyim en çok soru benden çıkacak..." die problemli ve bol sorulu sorunlu arkadaşlar oluyor... bence böyle sonuşlar doğuran ders konuları müfredattan kaldırılsın (o ha amma yalamışım :P)[hline]shut up! you talk too much pay the man you gain...
athea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 havuz problemleri konusunda da fikrini ogrenmek isterim =p ama unutmamalisin ki bilim sevgi dolu bi$eydir, sen o problemleri sevgi ile cozmessen bil ki dogru sonucu bulamayacak, husran filan yasayacaksin
ianTHEian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 özendirmeye çalışmaya katılıyorum da , adamın biri çıkıpta bi gün bende havuz prob. konu olacam diye musluk olmaz ki canım(ne diyom ben be!)[hline]War, War never changes... imzam
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 yalan olm genelde sorularda kesin bi sınıfta matematikten kalan öğrencilerin sayısı.. diye bişe olur öğrenciler isyan eder bu sorulara o yüzden nadir görülmeye başladı[hline]*Sam critically misses and hits herself for 365 damage.* *Sam no longer thinks that using a vindicator is so funny anymore*
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 ... [ne yassam boş bu konuda.Hiç bir okulun Tembel öğrencisini Övdüğünü gördünümüz mü?Halbuki tembelde,çalışkanda okulun öğrencisidir.Tembel olan sporda iyidir,Çalışkan olan derste...][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
-SacrificE- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Onlar diilde ben matematik derlerinde tek bişeye takılırdım.Bazen sorularda şöle bi cümle geçer ya "x öle bi sayı olmalıdır ki..." sonunu hep öle bi sayı olmalıdır ki bakınca adamın adamın ağzının suyu aksın cinsinden saçma sapan laflarla bitirirdim takıntı oldu lise bitene kdr aynı espriyi yaptım :)[hline]Bu dünyada duygusal bağlılık ölümcül bir hataydı,acı ve üzüntü dışında birşey getirmezdi..
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 said: Halfmumi, 12 Mayıs 2002 23:15 tarihinde demiş ki: Tembel olan sporda iyidir,Çalışkan olan derste. ne alakası var şimdi hoca:)
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 eheh qwe inanmazsın aynı salakça esprileri bende yapıyorum[hline]Sanmaki içmişim, sanmaki sarhoşum. Günlerdir, yıllardır, aylardır yorgunum...
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 bir yana öyle dostum... herkezin ayrı yetenekleri vardır ben mesela gitar çalamam diyelim ki ama diğer arkadaşımda ney çalamaz... vvs vs... uzar gider... kasmayın fazla ;) motor yanıyor..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet okudum güldüm ve 2 sene sonra bile performansımdan bir kayıp vermediğimi gördüm :) bu arada birisi başlığı "Hiç Düşündünüz mü? (Kümeler, olasılık ve benzeri maematik soruları üstüne)" diye değiştirebilir mi?[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 havuzlar psikolojiyi bozuyor diye kalktı, matematiği toptan silelim ya da sadece 4 işlem kalsın gerisi saçmalık :S şaka bi yana bence gerçekten de derslerdeki soru ve örneklerle insanın bilinç altına bazı mesajlar göndermeye çalışıyorlar.[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hayır[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 zuahaeh[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar