Ciguli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkadaşlar ben evde yaptığım karakterimi internet cafeye gittigimde multiplayer yapan diger arkadaslarla oynamak istiyorum ayni anda landan fakat evdeki charımı kafeye gotursem lan gameden nasil oyuna ekliyecem boyle birsey mumkunmu nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 export et karakterini. export dosyasını kafeye koy (hiç denemedim ama budur kesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bunu tam anlamıyla daha önceden yapmış olan varmı varsa nasıl yaptıgını açıkçca anlatırsa çok makbule geçer.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Char Export isini nasil yapacam ben bilmiyorum oyunda Import gordumde exportu hic gormedim nereden ve nasil yapicaz ?[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Charı export edebilmen icin oyunu en az bir kere bitirmis olman lazım. Son dusmanla kapısmadan once bir yer var oraya girince charını export etme secenegi cıkıyo. Sonra dosyayı bulup cafedeki bilgisayara atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yani daha once olmaz diyorsunuz hiç bir şekilde ?[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Daha once olmuyo diye biliyorum varsa da ben bilmiyorum. Zaten export ettikten sonra, export menusune girince silahlarıyla filan karizma bir sekilde duruyor olarak gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar