Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha Felan Olun...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 yıldır Nokia 6600 kullanıyorum.Gen-Pa garantili bir telefon.En az 10 kere 1 metrelik bir alandan betona düştü.Telefon halen sapasağlam duruyor derken...

Kamerasında problem çıkartmaya başladı şimdide.Ama ciddende çok sağlam bir telefon.Helal olsun o kadar çok dayandı.

Şimdi sorum:Club Nokia üyesiyim.Ben bu telefonu gidip versem,bana tamir süresince ne telefon verirler?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
SlayerTR GameMaster
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
Üşenmedim baktım kimin nesi bu oha falan olan çocuk diye, maltepe radyo, televizyon, sinema bölümünden bir kardeşimiz çıktı. Birde ingilizce yazdığı zaman daha cool olduğunu düşündüğünü farkedince memleketim adına oha falan oldum... İletişimini yediğimin nesli...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
thread :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Şuraya gelipte Türkçe'yi savunan kişilere bakar mısınız ya?

Daha dün kendi açtıkları konu başlıklarında adam akıllı Türkçe kelime,harf kullanamayanlar kalkmışlar burada bana laf sokma çabasındalar.

Sonrada diyorlarki:Türk gençliğinin emanetine bak.

Türk gençliğinin emanetinden önce Türkiye'nin geçmişine bakalımki gelecekde ona bakarak örnek alsın.

Geçmişindeki adımları sağlam atarsan geleceğindeki adımlarıda sağlam atabilirsin.

Bana burada felsefe yaptırmayın![signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
SlayerTR GameMaster
| ?Laistragon? | | My Photos |
  • Yeni Oluştur...