Rerore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 çnem yamukta buruna ameliyatlık dedi bakıyorum da interneteki diğer tomografilere benim eğri bile sayılmaz
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Lyv said: soluna yatıp uyumuşsun hep Yorumlara nasıl güldüm belli değil.
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Rerore said: çnem yamukta buruna ameliyatlık dedi bakıyorum da interneteki diğer tomografilere benim eğri bile sayılmaz çenen yamuk derken, bişey çiğnerken falan tıklama var mı? veya sol tarafa ittirebilirken sağ tarafa aynı derecede ittiremiyor musun? veya tam tersi
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bende tıklama var ya 1 sene sol tarafımla cignemedim sonra sol tarafımdaki dişleri yaptırdım şimdi tıklıyo çene bişey çığnerken ama hangi taraftan tıklıyo unuttum bişey yemem lazım şimdi napcaz onu kötü müdür çene düşer mi ansızın
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 pontipati919 said: Rerore said: çnem yamukta buruna ameliyatlık dedi bakıyorum da interneteki diğer tomografilere benim eğri bile sayılmaz çenen yamuk derken, bişey çiğnerken falan tıklama var mı? veya sol tarafa ittirebilirken sağ tarafa aynı derecede ittiremiyor musun? veya tam tersi yok çene dibi yatayla 2 derece açı yapıyor işte
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Rerore said: çnem yamukta buruna ameliyatlık dedi bakıyorum da interneteki diğer tomografilere benim eğri bile sayılmaz özel hastane ise direk ameliyat diyorlar zaten şehir neresi? istanbul ise başkent üniversitesi hastanesine de git derim.
Öne çıkan mesajlar