aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Biz hristiyan olun yada müslüman olun demiyoruz Eğer o kitabı kabul ediyorsan ki müslümanlar eder, arapcası yerine Türkçesini bi oku bakalım içinde ilginç bişey var mı? diyoruz. Misyonerlik "Ben Kuran'a inanmıyorum" diyene oku demektir.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 konuyu din tartışmasına getirmek istemiyorum ama siz incil'e inanmıyor musunuz? Ayrıca bence de islami ibadet türkçe yapılmalı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Natural_Jedi, 18 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: hiç birini okumadım insan değilmiyim yani? bir olayın ya da görüşün ne olduğunu tam olarak bilemeden nası o olaya yada görüşe karşıyım diyebiliyosun anlıyamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar