Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcqdan Kuran-ı Kerim

Natural

Öne çıkan mesajlar

said:
karakedi, 18 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
off ya 21.yydayız
hala mı din tartışmaları,

coktan "out" olmadı mı bu konu yaf?

PS: bide yukarda 5k dolara hristiyan yapanlara bneim email adresimi verin, her 2-3 ayda bi din degiştirirsem calışmama da gerek kalmaz böylece.

lol[signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 18 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
Türkiyede Müslümanlığı Anayasanın bir maddesiymiş gibi algılanmaktan kurtardıktan sonra sanırım müslümalık oranı büyük ölçüde değişir. Ancak bu din ve toplum baskısınin değişmesi mümkün değil gibi görünüyor.

Esas bu günden yarın Avrupa vatandaşlığına geçtiğimizde Türk vatandaşının hayatında hayal etmediği bir toplumun ortasına düştüğünde nasıl bir erozyona uğrayacağını tahmin edin. Hem bununla beraber topluma artık ekşimemiş bir ütopya sunmuş olursunuz bence.

Bir de şunu anlayın artık. Avrupa laik değil, bir Hristiyan kulübü. Avrupa anayasasında "Avrupanın temeli hristiyanlıktır" yazılıyordu. Son anda çıkartıldı. Binlerce örnek var yahu. İngiltere parlamentosu duayla açılır. 14 avrupa devletinin bayrağında haç vardır. ABD başkanı gider papanın elini, eteğini öper. AB bayrağı 12 havariyi temsil eder. Avrupa hala Türk vatandaşı olan patriği ekümen kabul eder.Daha ne diyim size.
Ama bundan kimse rahatsız olmaz.
Peki sadece icqdan gelen bir mesaj sizi neden bu kadar dehşete düşürüyor ?[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 18 Kasım 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
www.kufret.com, www.yataktayim.com, www.neremi.com...
Bunlar son derece Atatürk'çü oluyo.
Ama adamın biri icqdan "Kuran-ı Kerim okuyun" deyince yobaz.
Silah mı çekti sana icqdan ?
Asıl yobaz "oha" diyenler.
...
Hatta ve hatta iddia ediyorum, imzamdaki sözün sahibinin Atatürk olduğunu yazmasaydım bana faşist diyecektiniz.

ben milliyetci derim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 18 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
bizde ki cahil insan sayısı onların kinden kat kat fazla...

Ama sen bu cahil insanların arasında değilsin demi ?
Bırakın ya. Kendi adınıza konuşun. Türk milleti ne aptaldır, ne cahil.

Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir.

türk milleti tembeldir.türk milleti tarihine sığınır.onun içinde çalışmaz.onun için cahil kalır...

Türk milleti aptal değildir.Ama şu an ki haliyle cahildir...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 18 Kasım 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
said:
John_Petrucci, 18 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
bizde ki cahil insan sayısı onların kinden kat kat fazla...

Ama sen bu cahil insanların arasında değilsin demi ?

Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir.

yada sen hem milliyetci hem de ataturkcusun :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

allah büyüktür[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...