Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: karakedi, 18 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki: off ya 21.yydayız hala mı din tartışmaları, coktan "out" olmadı mı bu konu yaf? PS: bide yukarda 5k dolara hristiyan yapanlara bneim email adresimi verin, her 2-3 ayda bi din degiştirirsem calışmama da gerek kalmaz böylece. lol[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 5k$ ile hırıstiyan olunuyorsa iyimiş hakkaten. Ben 3 tane alabilir miyim lütfen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: SadButcher, 18 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Türkiyede Müslümanlığı Anayasanın bir maddesiymiş gibi algılanmaktan kurtardıktan sonra sanırım müslümalık oranı büyük ölçüde değişir. Ancak bu din ve toplum baskısınin değişmesi mümkün değil gibi görünüyor. Esas bu günden yarın Avrupa vatandaşlığına geçtiğimizde Türk vatandaşının hayatında hayal etmediği bir toplumun ortasına düştüğünde nasıl bir erozyona uğrayacağını tahmin edin. Hem bununla beraber topluma artık ekşimemiş bir ütopya sunmuş olursunuz bence. Bir de şunu anlayın artık. Avrupa laik değil, bir Hristiyan kulübü. Avrupa anayasasında "Avrupanın temeli hristiyanlıktır" yazılıyordu. Son anda çıkartıldı. Binlerce örnek var yahu. İngiltere parlamentosu duayla açılır. 14 avrupa devletinin bayrağında haç vardır. ABD başkanı gider papanın elini, eteğini öper. AB bayrağı 12 havariyi temsil eder. Avrupa hala Türk vatandaşı olan patriği ekümen kabul eder.Daha ne diyim size. Ama bundan kimse rahatsız olmaz. Peki sadece icqdan gelen bir mesaj sizi neden bu kadar dehşete düşürüyor ?[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bizde ki cahil insan sayısı onların kinden kat kat fazla...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: navyamphs, 18 Kasım 2004 17:40 tarihinde demiş ki: www.kufret.com, www.yataktayim.com, www.neremi.com... Bunlar son derece Atatürk'çü oluyo. Ama adamın biri icqdan "Kuran-ı Kerim okuyun" deyince yobaz. Silah mı çekti sana icqdan ? Asıl yobaz "oha" diyenler. ... Hatta ve hatta iddia ediyorum, imzamdaki sözün sahibinin Atatürk olduğunu yazmasaydım bana faşist diyecektiniz. ben milliyetci derim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: John_Petrucci, 18 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: bizde ki cahil insan sayısı onların kinden kat kat fazla... Ama sen bu cahil insanların arasında değilsin demi ? Bırakın ya. Kendi adınıza konuşun. Türk milleti ne aptaldır, ne cahil. Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 gayet normal olabilir..ne var bunda "ohaaa""çüşş""wışş" denecek?[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Bırakın ya. Kendi adınıza konuşun. Türk milleti ne aptaldır, ne cahil. Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. türk milleti tembeldir.türk milleti tarihine sığınır.onun içinde çalışmaz.onun için cahil kalır... Türk milleti aptal değildir.Ama şu an ki haliyle cahildir...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: navyamphs, 18 Kasım 2004 18:03 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 18 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: bizde ki cahil insan sayısı onların kinden kat kat fazla... Ama sen bu cahil insanların arasında değilsin demi ? Bırakın ya. Kendi adınıza konuşun. Türk milleti ne aptaldır, ne cahil. Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. yada sen hem milliyetci hem de ataturkcusun :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bi kasa bira versinler değil hristiyan, gönüllü peygamber olurum be.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oooo alexi sende biraz agirdan sat kendini yaa olurmu boyle sey piyasayi dusuruyon :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 piyasayı düşürme aleksi! 5k $ fix menudur. [Bu mesaj karakedi tarafından 18 Kasım 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Abi piyasayı düşürmüyorum, bilen biliyo beni, hem işte iyiyim hemde ucuza çalışırım. Sizde staj yapsaydınız zamanında. Hayret birşey =P.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 5kdan az fiyata hırıstiyan olan hırıstiyan değildir. Bu işin bedeli belli işte. Allah çarpar valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Abi aslında müslüman olsam ? Daha kolay. Ama bira alamam şimdi... Hmm. Nakit olarak şeyetsem ?[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Müslümanlık kolay. Kelimei Şahadet getir müslümansın. Para falan vermiyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hristiyanlık iyidir. 4999.99$'ye katolik/ortadoks/protestan/anglikan/gregorian ve daha nice mezheplere dahil olunur. PS: Başrahibi taciz olaylarına karışmamış kliseler tercih sebebidir.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben Mormon olucam. Onlar da birden çok evliliğe aynı anda izin veriyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 allah büyüktür[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Baba patisin. Ayrıca elimizde ak-47'li fotoların var. Üstelik fermuarlı şeyler kullanıyorsun. Hiç şansın yok. Almaz mormonlar seni. Amishlerde almaz seni. Bittin sen.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 En kçtü ihtimalle 5kya bişiler oluruz ama mormonluk ilk seçimim. Muslumanken alamadık 4 hanım belki mormonken alabiliriz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Kızınız Duru isyan eder.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 O müslüman kalacak ben tek olarak mormon olucam. İlerde kendi seçer dinini. Artık 5kya hırıstiyan mı olur bilemem. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 baydı bu threadlar nasıl kız threadları bayıosa benide bu threadlar baydı okunmuyor bile[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben helm in kulu olacam böyle olmayacak[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar