Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmit Yolu vs Bandirma Feribotu

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Taa yaz icin plan neyim yapmaya giristim. Buna gore en super soruyu soruyorum;

Dizel aracla Izmit tarafindan dolasmak mi yoksa Yeni Kapi'dan feribota 150-200 lira verip Bandirma'ya gecmek mi?

Rota kuvvetle muhtemel Istanbul - Izmir - Mersin - Adana - Istanbul olacak.

edit : Olay sadece benzin parasi da degil bu arada. Tek sofor olcam, ebeme atlanicak. Haliyle feribot her sekil akar gibime geliyor ama sorup emin olayim istedim bi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi İzmir'e gideceksen Yalova'ya gecicen feribotla. Bandırma'dan uzatırsın yolu. Yalova da 150-200 lira değil Yenikapı'dan. 2013 yılı itibariyle %50 gibi bi zam geldiyse bilemicem tabi.

Pardon ama Yalova değil de Mudanya'ya geçsen en kısa o yol oluyor. Ama ben saati uygun olmadıgından Yalova'dan gidiyodum.

Lan Bandırma daha kısa sanki. Cok yetoyum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Izmir'den gecicek miyim bilmiyorum esasen. Odemis'e gidicem diye bakiyorum, haliyle Bandirma'dan dumduz inince asagi Odemis'teyim.

Yalova ne kadar bilmiyorum da Ido resmen ucak bileti muamelesi cekiyor. Yarin oburgun icin almak istesen 200 kusur lira oduyosun, daha ileri tarih icin minimum 150 lira Yeni Kapi - Bandirma arasi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben şöyle birşey diyeyim. bandırma balıkesir arası yolu 2 yıl önce leşti yani. 2 yıldır trenle gidip geliyorum asfaltlama çalışmaları falan yapılıyordu düzelmiştir herhalde. (edit: tabi yol kötü olduğundan değil, zaten çok çok kötü de değildi, trenle değişik oluyor ondan tercih ediyorum + ucuz sfsd)

sonra bi de izmirden istanbula otobüsle gencecik insanları maça gönderdik adamların pestili çıktı 10+ saat yolculukta.

hani araba ne kadar yakar bilmiyorum ama baya yorucu olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...