jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben birsey sorcagim simdi 6. haftadayim ben fazla kilolardan kurtulmak istiyordum baya yardimci oldu simdiye kadar ama biraz hizlandirmak istiyorum aksamlari zaten p90x yapiyorum buna ek olarak sabahlari 45 dk yuzsem yarar mi zarar mi? siz bilgili abilere benziyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sırf baslıkta /stoya yazıyor diye tıklıyorum sanki ilgim varmıs gibi. kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 jacabo said: ben birsey sorcagim simdi 6. haftadayim ben fazla kilolardan kurtulmak istiyordum baya yardimci oldu simdiye kadar ama biraz hizlandirmak istiyorum aksamlari zaten p90x yapiyorum buna ek olarak sabahlari 45 dk yuzsem yarar mi zarar mi? siz bilgili abilere benziyorsunuz Beslenmeyi değiştirmeye ne dersin ekstra 45dakika yerine* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sorun orda is duzenimden dolayi cok basarili olamiyorum yine elimden geldigince dikkat ediyorum. birde haftasonlari alkol bunyeye girebiliyor =) en azindan beslenmedeki olumsuzlugu onunla kapatabilir miyim dedim vucuda zarari olur mu bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 P90X bence yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Back-Chest bitti,beni de bitirdi. Son 10 dakikasını yapamadım.. LOW carb programına vücut alışana kadar sıçtım ben eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 stoya dediler geldim... meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 şu başlığı editleyin hakkaten, stoyaya geliyo millet ben 2. kez geldim alakasız adsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Sübliminali koydum ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben böyle şansın içine edeyim ya 2 gündür hastayım ağrı bulantı ishal ateş öldüm gömenim yok yani lol. Bugün doktora gittim bağırsak ve idrar yolları için ilaç verdi bir sürü,mikrobik birşey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Geçmiş olsun nazar değdi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 tekrardan başlaman gerek stoya bebişim oruç gibi bu bozdun mu al başa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bu bölümde çok acaip kafalar var lan çözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Soris said: Geçmiş olsun nazar değdi kardeş Aynen hatta söylüodum ne güzel nerdeyse 1 yıldır hasta olmuyorum diye ertesi sabah çılgın attı hastalık.. Hala patates gibiyim kusuyorum,götten işiyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Supplementler yaradı desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 KARPUZU BARDAKLA MI YİYON geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Poaco said: Supplementler yaradı desene. Yok abi uzun süredir kullanmıyordum hatta pazartesi günü de creatine kullandım sadece. Yakınlarımda olan insanların da yakın geçmişte ya başına gelmiş ya da şu sıralar geliyormuş mikrobik durumlar. Büyük ihtimal sulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 tamam sokak badicisiyim ben ya TL DR çekmek zorunda kaldım hacıtım pardon dfkd bu liste ne lan faydasını görürsün umarım. ilginç şeyler dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 GodBlessStoya said: Ben böyle şansın içine edeyim ya 2 gündür hastayım ağrı bulantı ishal ateş öldüm gömenim yok yani lol. Bugün doktora gittim bağırsak ve idrar yolları için ilaç verdi bir sürü,mikrobik birşey sanırım. SDFKS BUNU GÖRMEDİM BEN LAN GEÇMİŞ OLSUN MINAQİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ahahhah eyvallah,tekrar hastaneye gittim serum istemeye vermedi :( hemen hemen buraya gelenlerin hepsi ishalden şikayetçi dedi çılgın salgın var:/ İshalden ve kusmaktan bıktım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ankara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar