Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 pyralvex vardı bizde, pyralvalex te olabilir çok oldu kullanmayalı (o kadar sık çıkıyordu ki bir ara, hissiyatımı kaybettim:) şu an bile 3-4 tane küçük yara vardır ağzımın içinde) onu aftın üzerine değdireceksin. fırçayı hafifçe değdirecen, ama bir süre böğürtebilir danalar gibi (bağırıp tepinerek tur atardım tey teey), yine de çok hızlandırıyor iyileşme sürecini ertesi güne etkisi azalıyor baya bi. eczanelerde bulabilirsin küçük sarı bir kutuda. geçmiş olsun ayrıca.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Heffer, 18 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: teey), yine de çok hızlandırıyor iyileşme sürecini ertesi güne etkisi azalıyor baya bi. eczanelerde bulabilirsin küçük sarı bir kutuda. geçmiş olsun ayrıca. walla ben de seri halde yazardim onu bir zamanlar..ama yaklasik bi 1 senedir filan uretmiyorlarmis..pyralvex sol..icinde aspirin irisi bi asit ve bilmemne agaci ozutu wardi..su anda agaci hatirlamiyorum..aft denilen sey virutik yada travmatik bi sok sonrasi olu deri dokusudur..bu bir dis curugu de olabilir grip azmani da tedavisi ise olu dokunun yok edilmesi esasina dayanir..olduktan sonra iyilestirmek degil mumkunse kolaylastiran etkenleri ortadan kaldirmak tir..dis fircalanmasi iciliyorsa sigara pipo gibi travma etkenlerini ortadan kaldirmak yararlidir.. sayki sevki ve olduktan sonra ne yapmali ..pyralvex yoksa alin bi bebe aspirini oraya toz haline getirip surun..betadine gargara yada poidon iodur yada olmadi metilen mavisi de is gorur ama metilen mavisi cok boyar cook..zombie dudakli olursunuz..
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya zamana bıraktım geçicek inşallah..Peder doka falam gidek diı dedim ne doku ya onlamı uraşcas şimdi hyr benm yandıgım kız arkımı opemıorum:(
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 doktora git.. sağlık ocağına falan bile olsa olur yani.. bana bi ilaç vermişti boya gibi bişi fırçasıyla üstüne sürüyordun aftın feci can yakıyordu ama akşam sürünce sabaha geçiyordu adını bilemiycem ilacın.. ayrıca bence aftın sinirdi stresti vitamindi alakası yok. bir ara sürekli ağzımda çıkardı aft hemde bir baaşladımı 2şer 3er tane artık nerdeyse hiç olmuyor başka bi nedeni var bunun söylemiyorlar bize O_o[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Neden solemıyolarlar yaw ?ılaç warda nasıl kullanılıcagını unuttum 3 saatte brmi neymiş bakalım ne olcak...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yahu tam olarak ogrenın ılacın ne zmn kullanılacagınıu yoksa yan etkı fln olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bir de şöyle düşün.. kıçımda çıban çıkacağına ağzımda aft çıksın... moralini yükseldir vs[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sıvı bir şey vardı adını unuttum onu sürünce biraz yakıyodu ama ne fazla 3 günde geçiyordu.Beslenme düzensizliği,stress ve vucudun direncinin düşmesi sonucu oluşur.Kendine dikkat edersen aftla bir daha karşılaşmazsın.O ilaç çok yakıyo dersen kapsuldeki toz antibiyotiklerden biraz aftın üzerine dökebilirsin.Bebeklerde genelde bu yötem kullanılıyor.Yarın antibiyotğin ve ilacın da adını öğrenirim.Hele bizim evdeki doktarlar bi uyansınlar da
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 :)saolasın bakalı ya sınır edıo...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben patlatmıştım onu.[signature][hline]I'm lunatic.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: BabacumMostors, 19 Kasım 2004 01:09 tarihinde demiş ki: bir de şöyle düşün.. kıçımda çıban çıkacağına ağzımda aft çıksın... moralini yükseldir vs Ahauhau :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Raptor_Skeleg, 18 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki: doktora git.. sağlık ocağına falan bile olsa olur yani.. bana bi ilaç vermişti boya gibi bişi fırçasıyla üstüne sürüyordun aftın feci can yakıyordu ama akşam sürünce sabaha geçiyordu adını bilemiycem ilacın.. ayrıca bence aftın sinirdi stresti vitamindi alakası yok. bir ara sürekli ağzımda çıkardı aft hemde bir baaşladımı 2şer 3er tane artık nerdeyse hiç olmuyor başka bi nedeni var bunun söylemiyorlar bize O_o ilac pyralvex..sinir stress yapar afti arti vitamin eksikligi bozuk agiz hijyeni immun sistem problemleri vsvs de neden olabilir.. sayki sevki ve of gelin yaziyim ne isterseniz..
Öne çıkan mesajlar