ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Merhaba, Bildiğiniz ticketing sistemi var mi? Müşterilerin problemlerini bildireceği, arayüzü türkçe destekli, MS Dynamics CRM entegrasyonlu, Gapps entegrasyonlu falan olan bildiğiniz bi servis var mı? http://www.zendesk.com/ 'i buldum da hani belki burada "Bırak Zendesk'i, bu olayın iyisi şu" diyebileceğiniz bi servis var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kendin yaz. yada para ver ben yazayim MS CRM'den anlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yok, cloud olsun. Oturmuş bir sistem olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Update geçeyim. Zendesk'i kullanmaya başladık. Baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar