BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadaslar bu us beta bittigine gore eu betaya nasıl baslyıcaz bunun acc icin sabahlıycakmıyız yoksa sadece pre-order olanlarmı giriyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Off neden sadece preorder lar gırebılıo ya off[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 pre order nerden yapıoz acep ne zaman yapmamız lazım bakım bir söleyinde :P[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: pascha, 18 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: sadece preorder olanlar girebiliyor.. Hmm bunu bilmiyodum. Arkadaşında söylediği gibi preorder yapacam Ama hangi siteden yapsam bilmiyorum. Ayrıca collections edition preorder yapmak istiyorum. Gameloadedda yokmuş galiba bi açıklayıvrerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eu için collection yok hiç bir yerde şuan sanırım[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Collectors Edition EU icin buyuk ihtimalle olmayacak diye dusunuyorum. Zaten sinirli sayida yapilacagi icin US disinda satilmayacaktir. Bence beklemeye degmez.. Zaten o kadar para vermem ben ona hayatta.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet bende vermem o kadar para ama mesala virus kardeşim alcakmış bende ondan çalarım artık :D evet evet bu daha iyi oldu[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 magecy ayrı dünyaların insanlarız sen tr ben bulg :p bir arkadaş gameloadeda attıgı msgı foruma yazmıştı collector hakkında şimdilik öyle bir haber almadık demişlerdi. Collector çıkarmamaları salaklık olur blizzard için en azından söylese çıkarıcaz veya çıkarmıyacaz diye ona göre birçok insan preorder edicek[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hırsızlıgın ayrı dünyaları olmaz hem bul. burdan 3 saat :P[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 pre order ile girebilecegimiz beta ne zaman basliycak bide ne kadar surecek? 2 haftalik bi beta olursa hic kasmam bile pre order icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ayni bu herkesin akin ettigi beta gibi olacak, 2 ya da 3 hafta surecek muhtemelen. daha cok var onun baslamasina. ama US'in acilmasi belki onun suresini kisaltabilir, belli olmaz.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Orda oynarız bızde :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: pascha, 19 Kasım 2004 08:43 tarihinde demiş ki: us beta sevdasına aynı gun fileplanete subscriber olduk 2 gun sonra ob actılar gitti paracıklar Bunu zaten soylemislerdi, atlayanlar aldi ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Eeeuue *!Atlar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benim bildiğim sadece preorder yapanlar girebiliyor diye bir durum yok. sadece, preorder yapanların betalara girmesi kesin. yani preorder yapanlar dışında da betaya girebilenler olacaktır. ama ne kadar büyük bir kesim olur bilemiyorum. böyle hatırlıyorum en azından.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar