Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Merhaba arkadaşlar, konu yukarıdaki gibi ve 1750-2000 edik : kelimelik bir essay yazmam gerekli acilen, hayatım kaydı yani. Eğer Türk - Avrupa göçleri ve Afrika - Avrupa kadın göçleri hakkında makale kaynak ıvır zıvır biliyorsanız lütfen link verir veya paylaşır mısınız?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Kasım 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 2000 sayfa şey "acilen" nasıl biter acep? ;)
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 1750-2000 sayfalık essay değil ansiklopedi oluyor be anam :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yani ne kadar acil olursa olsun ne printer dayanir nede senin elin :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Öeh kelime o ya du bi düzelteyim :) Neyse sevindirik oldum bi an, sayfa da olabilirdi. Di mi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 1750 sayfalık essay olmaz gülüm =) 2000 kelimede pek essay olmaz aslıdna daha cok ıkı belki 3 bolumden olusan yazı olması cok daha makbuldur.[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadaşlar essay tarifi değil de içeriği istiyorum =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bizim ülkedeki köyden şehire olan göçlerle başla, en iyi bildiğin 3. dünya ülkesi biziz zaten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ya umutlarını söndürmek istemem ama burda çok okuyan ve kültürlü bir insanın bile boş zamanında araştıracağı tarzdan bir konuya benzemiyor. En fazla belli başlı genel kültüre sahiptir insanlar. Kaynak için sanırım bu konuda daha önce ödev yapmış biri bulman gerekebilir...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Darksun, 19 Kasım 2004 05:50 tarihinde demiş ki: Bizim ülkedeki köyden şehire olan göçlerle başla, en iyi bildiğin 3. dünya ülkesi biziz zaten. Ama galiba bundan bahsetmiyor ki? 3. dünya ülkelerindeki kadınların, kendi ülkelerinden daha gelişmiş olan ülkere göçünden bahsediyor gibi... yanlış anlamadıysam...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Beyaz kadın ticaretini anlat.[signature][hline]I'm lunatic.
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Türkiyede mevsimlik işçi göçünü anlat
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bazı kadınların gorunmemek ıcın çarşaf gıydıgını anlat[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: karpuz, 19 Kasım 2004 06:27 tarihinde demiş ki: said: Darksun, 19 Kasım 2004 05:50 tarihinde demiş ki: Bizim ülkedeki köyden şehire olan göçlerle başla, en iyi bildiğin 3. dünya ülkesi biziz zaten. Ama galiba bundan bahsetmiyor ki? 3. dünya ülkelerindeki kadınların, kendi ülkelerinden daha gelişmiş olan ülkere göçünden bahsediyor gibi... yanlış anlamadıysam... Doğru anladın ve benim 2 yönelme konum var, birisi Türkiye'den Orta Avrupa'ya göçler, ikincisi de Afrika'dan (özellikle koloniler sebebiyle) emperyalist Avrupa ülkelerine olan göçler. Burada TR göçlerini aldım ama dış göç olmalı ve Avrupa'ya olmalı. Benim seçtiğim konu o ve afrikalılar yani. Bu arada Ardeth haklısın tabiki, ben de zaten bir umut, belki daha önce böyle birşey yapan vardır da makale linki vs. verir diye yazdım, buraya gelip birinin bişiler yazmasıyla essay yazılmaz :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Ruby_DraGon, 19 Kasım 2004 07:12 tarihinde demiş ki: Bazı kadınların gorunmemek ıcın çarşaf gıydıgını anlat Abi buna ben de karşıyım da ilgisi yok biraz farkettiysen =) PS. Dini ve toplumsal baskıyı kastediyorsan ona değineceğim zaten.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Kasım 2004 09:15 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sen ztn bulmussun ne soruon kı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar