Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba Live 2005 !

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kış aylarındaki en büyük zevkim yeni çıkan nba lıve ı konsolumda oynamaktır...ama ilk defa hayatımda bir nba e starter seviyede başladım...normalde all-star , super-star da olmam gerekirdi...hem kamera açıları beni oldukça zorluyor
hemde fast break lerde oldukça sorun yaşıyorum...
fast break e kalkarken L2 ile ile topu ileri atıyorduk ama bu sefer topu attıgımız adam , topu alırken duraksıyor ve fast break rezil oluyor...topu adamın biraz önüne atmanın bir yolu varmı acaba...bir türlü bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim...[signature][hline]All the power
On earth
Can't change
Destiny
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır burada yeri açılmışken sorayım. NBA 2004'de playbook'ta oyunları görme şansımız oluyordu kim nereye kayıyor ne yapıyor diye şimdi ise o imkan yok sadece set'in adı yazıyor.

Bu konuda hangi set'i tercih ediyorsunuz ve hangi oyuncuyu hangi özelliği nedeni ile bu setlerde kullanıyorsunuz.

Mesela ben isolation'ı tercih ediyorum Paul Pierce ile birebir bırakıyorum rakibimi ve ondan sonra üzerime gelen oyuncunun boş bıraktığı adama atıyorum bu bazen ricky davis bazende lafrentz oluyor. Eğer davis ileysem smaç'a gidiyorum, lafrentz ise kısa mesafeli şut atıyorum, blount ise smaç'a gidiyorum, payton ise şut atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...