zgrw Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bu terimleri kim surekli karistirip duruyor, kimin ne derdi var oturmus terimlerle merak ediyorum dogrusu :) Ornegin; Application -> Uygulama olarak kullandik yillarca, ne zaman mobile uygulamalar cikti piyasaya birileri bunlara aplikasyon demeye basladi. Hayir o degil kulagimi tirmaliyor arkadas. Aplikasyon nedir ya... Bir de hangi platformda gelistiriyorsun lafina da sinir oluyorum :X millet daha OS ne programlama dili ne onun farkini bilmiyor... En komigi de high level dil ile low level dillerin farkini bilmeden bana low level dilleri kotuleyenlere hayranim :) Neyse bir anlik ofkemi kustum su aptal "APLIKASYON" reklamindan sonra iyi geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 rotasyon notasyon nosyon lokasyon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ep duyoruz artik, aplikasyon nerden cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar