Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Silinmiştir tarafımdan beyler,kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 official boner killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 iğrençleşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Kill it with FIRE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kill it with fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 oha ikizim çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mirluin said: oha ikizim çıktı yuh saniyeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 GodBlessStoya said: iğrençleşmeyelim. uyardım ben beyler,son zamanlarda bu iş moda olmaya başladı avrupada,bi kaç yerde gördüm yeni trend bu alışın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hiç bir yetenegi ve zekası olmayan kızları neden foruma tasiyorsun bunları izleyecek kadar düşülebilir de, baskalariyla paylasilacak kadar ki noktaya nasıl gelinir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bunu değil de üstteki latin dansı izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 da fuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Yuksekten kosup denıze atlarken, yerdeki betonun sıvrı duz kosesine yuz ustu carpıp, kafası, alnından cenesine kadar yarılmış olan bir çoçuğun videosu vardı.Hatta hastanede ,kafasının yarılmıs sekıldeki videosunu da cekip yayınlamışlar.O videodan beri böyle iğrençliklere gelemiyorum. Konu tez silinsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 şikayet ettim ayrıca kaldırılsın mesaj editlensin falan. noluyoruz lan bi yanda dramalar bi yanda iğrençlikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 topic sahibi sen gidermisin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 oha lan bu kadar tepki alıcağımı bilseydim hiç yazmazdım,ama bunu burda olmasada başka yerde görüceksiniz bu iş baya ilerlemeye başladı son zamanlarda,haberiniz olsun anlamında bi yazıydı bu rahatsız olanlar kusura bakmasın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 işin garibi sen niye rahatsız olmadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ciddi ciddi bunların bi ikisini sokakta benzin döküp yakıcan bak bi daa yapıyolarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Zikko said: işin garibi sen niye rahatsız olmadın ? ben oldum yahu bundan kim olmaz,geyiğine bi paylaşımdı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Cunku o raistlin, boyle seyler onu etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kilit yetmez silinsin topic ya da güncel başlıklarda gözükmesi engellensin bi şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Dark_Soul said: Cunku o raistlin, boyle seyler onu etkilemez. benim elf gözlerim vardır çünkü başka boyutlarda bakabiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Baslik da silinsin bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar