Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hobilere Vakit Ayırma Mevzusu

monoscope

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

hangi dizide vardı, adam hobi olarak çanak çömlek yapıyordu ve hepsi bok gibiydi.

beceremediğiniz bişiden hobi olmaz.
hobi olarak loserım ben mesela
çok iyi beceriyorum bunu

loser olmak ben de hobi degil ama
dogustan yetenekliyim.
en azindan bir seyi cok iyi yapiyorum
loser olmayi...
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca hobim yok.

şöyle bişey görmüştüm guild chatte
"İŞLETME MEZUNUYUM, BEKARIM , GENELDE NEŞELİ AMA FAZLA GÜLMEYEN KONUŞMAYAN BİRİYİM, TEK FOBİM ARABAM , MODİFİYE ETMEYİ BOŞ ZAMANLARIMDA ONLA İLGİLENMEYİ SEVERİM"

başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

araç temizlemek hobim abi,hayvan gibi en ufak kir olduğunda,fırçam kovam arkada,motor temizleme spreyi,döşeme temizleyiciler,lastik parlatıcısına kadar yok yok,bir de 15 çeşit koku var,aracın kapıların da dizili,her gün farklı birini sıkarak güne başlıyorum.

mesela 2001 kompressor'ün motorunun bugün motorunda ki kirleri,pasları temizledikten sonraki hali:)

bunu işe dönüştürsen ya
Sosyal ağlarda paylaş

motor temizleyici,kaliteli bir marka da adı aklıma gelmiyor:S,alacaksın dostum,elektrik soketlerinin olduğu yerlere sıkmamaya göster,ama gelse bile kaliteli olanların da,koruyucu tabaka var sıkıntı olmuyor.yağlı yüzeylerin üzerine biraz fazla sıkman gerekiyor,tabii en önemli etken aracın motorunun soğuk olması,daha sonra güzel bir bezi 4-5 parçaya bölüp,ufak ufak temizlemeye başla 5*10 dk bekledikten sonra tabii ki,diplere kadar,en ince ayrıntılarına kadar temizle olsun bitsin:D ama tabii ki sabır ve zaman gerekiyor o da en fazla 1 saat...

bu işi ticarete dönüştüremem ya,bu benim zevkim,arkadaşların araçlarını bile cillop gibi yapmışlığım vardır.

mesela buda diğer bir arkadaşın aracının motorunun temizlik görüntüleri:D

Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

motor temizleyici,kaliteli bir marka da adı aklıma gelmiyor:S,alacaksın dostum,elektrik soketlerinin olduğu yerlere sıkmamaya göster,ama gelse bile kaliteli olanların da,koruyucu tabaka var sıkıntı olmuyor.yağlı yüzeylerin üzerine biraz fazla sıkman gerekiyor,tabii en önemli etken aracın motorunun soğuk olması,daha sonra güzel bir bezi 4-5 parçaya bölüp,ufak ufak temizlemeye başla 5*10 dk bekledikten sonra tabii ki,diplere kadar,en ince ayrıntılarına kadar temizle olsun bitsin:D ama tabii ki sabır ve zaman gerekiyor o da en fazla 1 saat...

bu işi ticarete dönüştüremem ya,bu benim zevkim,arkadaşların araçlarını bile cillop gibi yapmışlığım vardır.

mesela buda diğer bir arkadaşın aracının motorunun temizlik görüntüleri:D

herkese böyle arkadaş lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...