senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dasaaa said: hangi dizide vardı, adam hobi olarak çanak çömlek yapıyordu ve hepsi bok gibiydi. beceremediğiniz bişiden hobi olmaz. hobi olarak loserım ben mesela çok iyi beceriyorum bunu loser olmak ben de hobi degil ama dogustan yetenekliyim. en azindan bir seyi cok iyi yapiyorum loser olmayi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dasaaa said: hangi dizide vardı, adam hobi olarak çanak çömlek yapıyordu ve hepsi bok gibiydi. beceremediğiniz bişiden hobi olmaz. hobi olarak loserım ben mesela çok iyi beceriyorum bunu o film değil miydi ya.. Showtime, robert de niro sikimsonik şeyler yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ghost ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ayrıca hobim yok. şöyle bişey görmüştüm guild chatte "İŞLETME MEZUNUYUM, BEKARIM , GENELDE NEŞELİ AMA FAZLA GÜLMEYEN KONUŞMAYAN BİRİYİM, TEK FOBİM ARABAM , MODİFİYE ETMEYİ BOŞ ZAMANLARIMDA ONLA İLGİLENMEYİ SEVERİM" başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Oyun şirketinde çalışıyorum, hobim oyun, bu bağlamda eve de iş getiriyorum, hobimi de yapıyorum. Tralala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 CthuLhu said: hobim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 İşinin hobin olması başarı sağlasa da, tek hobinin işin olması uzun süreçte probleme sebep olabilir. Başka hobin yoksa edin derim :) P.S : Kendimi baltalı ilah gibi hissetmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ya işte oynadığım oyunlardan yönettiğim oyunlara pay çıkarıp bişiler yapıyorum. O arada motor su kaynatıyor ama, sinema hobi midir bilmiyorum, boş buldukça seyrederim de yani hobi gibi değil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Abi, sadece uyumam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudumhala da öyle okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 zaman yok.. zerre yok. allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Cipetpet said: araç temizlemek hobim abi,hayvan gibi en ufak kir olduğunda,fırçam kovam arkada,motor temizleme spreyi,döşeme temizleyiciler,lastik parlatıcısına kadar yok yok,bir de 15 çeşit koku var,aracın kapıların da dizili,her gün farklı birini sıkarak güne başlıyorum. mesela 2001 kompressor'ün motorunun bugün motorunda ki kirleri,pasları temizledikten sonraki hali:) bunu işe dönüştürsen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi bunu nasıl yapıyorsun ya arabanın motoru leş gözüküyor benim böyle temizlemek nasıl mümkün oynarını çalışanını bilmediğimden de girişemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 motor temizleyici,kaliteli bir marka da adı aklıma gelmiyor:S,alacaksın dostum,elektrik soketlerinin olduğu yerlere sıkmamaya göster,ama gelse bile kaliteli olanların da,koruyucu tabaka var sıkıntı olmuyor.yağlı yüzeylerin üzerine biraz fazla sıkman gerekiyor,tabii en önemli etken aracın motorunun soğuk olması,daha sonra güzel bir bezi 4-5 parçaya bölüp,ufak ufak temizlemeye başla 5*10 dk bekledikten sonra tabii ki,diplere kadar,en ince ayrıntılarına kadar temizle olsun bitsin:D ama tabii ki sabır ve zaman gerekiyor o da en fazla 1 saat... bu işi ticarete dönüştüremem ya,bu benim zevkim,arkadaşların araçlarını bile cillop gibi yapmışlığım vardır. mesela buda diğer bir arkadaşın aracının motorunun temizlik görüntüleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 maket yapımı ve amatör roman yazma. Ama iş ve evliligin getirdigi sorumluluklardan ikisinide vakit kalmıyor. İki tane romanım kaldı öyle yarım biri 350. sayfada digeri 120 lerde. kafamı toparlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Cipetpet said: motor temizleyici,kaliteli bir marka da adı aklıma gelmiyor:S,alacaksın dostum,elektrik soketlerinin olduğu yerlere sıkmamaya göster,ama gelse bile kaliteli olanların da,koruyucu tabaka var sıkıntı olmuyor.yağlı yüzeylerin üzerine biraz fazla sıkman gerekiyor,tabii en önemli etken aracın motorunun soğuk olması,daha sonra güzel bir bezi 4-5 parçaya bölüp,ufak ufak temizlemeye başla 5*10 dk bekledikten sonra tabii ki,diplere kadar,en ince ayrıntılarına kadar temizle olsun bitsin:D ama tabii ki sabır ve zaman gerekiyor o da en fazla 1 saat... bu işi ticarete dönüştüremem ya,bu benim zevkim,arkadaşların araçlarını bile cillop gibi yapmışlığım vardır. mesela buda diğer bir arkadaşın aracının motorunun temizlik görüntüleri:D herkese böyle arkadaş lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Çok ofansif buldum yazdığımı değiştiriyorum. Arabanın dışını 4 ayda bir temizleyen bir insan olarak şaşkınlığım üst seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Hayattan bezdim hobi mobi kalmadı, bundan dolayı komedi olarak ne varsa (film/anime/gif/image) bakıyorum. Eskiden hobi olarak program yazardım (C, Visual Basic, PHP, ASP felam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Hayatın hobbysi olduk. -Çalışmaktan pek birşeye zaman kalmıyor, her sistem zombisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 araçlara her zaman temiz bakarım ve,her zaman da müşterisi olur,istediğim fiyata satarım:D hiç sahibinden.com'a koymadım mesela,veya galericilere gitmedim yani.buralar da bir süslü niyazi den araba alınır bir de benden süslü çipet asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 GO mu öğreneyim, ritm atölyesine mi gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 go ogren eline eline vereyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar