Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temizlikçinin 5+1 ses sistemini boy sırasına sokması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ben çok eğleniyorum sigıl sen olayına bak. takke fln yakıştığı için söylüyorum sana.

80 darbesinin üzerinden 30 yıl geçti ama darbe demeyelim halen. evet süper bi mantık. sen girdiğinde yök diyorduk çıktığında yök demeyelim çünkü süper bi üniversite yapısı var şu anda. yeni yök tasarısıyla ilgili bilgin var mı mesela seagle? aliağaoğlu gelip mütevelli heyetinin başına geçebilecek. bakanın deyişiyle kasap en çok vergi versin o geçecek. performans sistemi getiriliyor, üniversitede performans ölçümü ne demek? performansı neye göre ölçeceksin? kadrolaşma için işten çıkarmanın yolunu yapıyorlar haberin var mı? üniversiteleri tamamen sermayeye peşkeş çekecekler haberin var mı bunlardan?

allahtan üniversitedeyim demişsin de üniversitede olmak öyle termo çok kazık hacı, fizikten çaktım gene emenike muhabbetleriyle bitmiyor. senin ne kadar her şeyden bihaber olduğun ortada. bilmemenin ötesinde saçmalıkları çok güzel şekilde içselleştirmişsin. tebrik ederim, takkeni fırlatırsın mezuniyette, çıkışta gayet güzel gül suyu kokulu bir firmaya yerleşirsin. zavallı hayatında başarılar..

çünkü evet BİZ DÜNYAYI KURTARIYORUZ ;)
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Okul yemek karşılamak zorunda değil.

Okul eğitim karşılamak zorunda.
Bana kütüphanesinde adam gibi bilgi, belge, yayın, ıvır zıvır sunamayan okul yemeği bedavaya değil üstüne para vererek yedirse zerre faydası yok.

Üniversiteden bişey elde edeceksen o bilgi olur, eğitim olur. Silkmişim yemeği, onu adma gibi burs imkanı yaratarak da karşılarsın.

Ha söylüyorum da boşa. Adamların üniversiteden beklentisi yemek, bu kafayla zaten böyle gider okullarda eğitim kalitesi.

SeaGle said:

yav said:

siıgıl demagoji'de tayipleşmiş yalnız

adamın derdi yemek okullar tabi geri kalır'a nasıl getirdin abi lafı ahah

Okulların bütçeleri zaten sıkıntılı yav, bunu hepimiz biliyoruz. Mantar gibi üniversite açılıyor, daha yarım asırlık üniversitelerin kütüphaneleri bile adam gibi standartlarda değil.

Yemek bi öğrencinin önceliği değil yemekhanede. Okul bana beleş yemek vermesin, okul bana adam gibi bilgi kaynağı sunsun. Kütüphanesinin online kaynakları taş gibi olsun, uluslararası yayınlara erişim hakkı olsun. Derslerin en testisli bilimadamları tarafından yazılan o tuğla gibi kitaplardan 1 tane olmasın rafta. 1 kişi kitabı ödünç alınca 2 ay kitap beklemesin diğer insanlar.

Yemek parasını karşılayamayacak adamı zaten yemek bursuyla rahat ettiriyorlar. Yemek bursları da çok fazla kişiye veriliyor zaten. Yemek parasını verebilecek adamın da yemeğini bedava karşılamasın okul, onun yerine adam gibi kaynak versin öğrenciye işte.

SeaGle said:

Ya hala laf salatası yapıyorsun, eöeh. Yukarıda yavuza ithafen cevapladık işte, aç oku 2 dakika. Kominik gördüm de senin gibi boş kominik de görmedim.

SeaGle said:

Üniversitenin içinde olmasak bilmicez gerçekten neyik kavgasını verdiğinizi de allahtan neyin ne olduğundan haberimiz var sdf. Bi boka karşı durduğunuz yok. Üniversiteye girdim yök diyodunuz, çıktım yök diyosunuz hala. Bi de yumurta atıyosunuz ama onla da artık iq seviyesi ortalamanın altında olan bakanlarımız bile testis geçebilir hale geldi, o derece vahim durum.

Siz dünyayı kurtardığınızı zannedin, takke falan deyip geçirdiğin sinir krizinden çıkmaya çalış işte, yap bişeyler. Cidden baydı kafana 2 gram laf anlatmaya çalışmak. Termodinamik kassam erke dönergecini bulmuştum emenike.

SeaGle said:

Sizden salataya limon olmaz, açıkça söyleyeyim, bu sefer anlarsın umarım.

seni senin yazdıkların anlatsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıntı senin anlayamaman. Anlasan hala dönüp 5 sayfadan quote alıyor olmazdın, ellerini başının arasına alır bi düşünürdün. Son bilmemkaç mesajım seni düşünmeye sevketmek amaıyla yazıldı ama sanırım o fonksiyonda sıkıntı var.

Sen topladığın quoteları tekrar oku, belki sana faydası dokunur.
Sosyal ağlarda paylaş

çoğcuğum go for it olumlu anlamda kullanılır. yani bir arkadaşın bir kıza yazamıyordur buna go for it dersin. bring it on karşındaki adama söylenir, anlamları benzerdir fakat kullanılışları farklıdır. google translate, SESLISOZLUK ingilizcesi değil bizdeki, sen kıpslamaya devam et. One fln deyip de başkaları üzerinden prim yapmaya çalışma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...