SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Çok güzel çevirmişsin de, bi de bi söylevin aslında tam tersi anlam ifade etmesinin de ne olduğuna, ne için kullanıldığına fln bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sparkcaster said: calimeroya olan tüm saygımı seagle a ciddi ciddi cevap yazması ardından kaybettim adsjhajfhada yok abi her seviyeye ineceksin. bunların troll science'lerine meydanı boş bırakmayacaksın. hesapta beni yıldıracak laf ebeliğiyle. http://www.focushaber.com/video_dosya/tumbnail/b/levent-kirca-fatih-altayli-yi-cildirtti--34842.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tecrübesiyle yener seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sistem oynayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 pis kominist birde imzaya koymus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: Çok güzel çevirmişsin de, bi de bi söylevin aslında tam tersi anlam ifade etmesinin de ne olduğuna, ne için kullanıldığına fln bak. sözlükten bakmaya ihtiyacım yok seagleciğim, bildiğim şeyi sözlüğe neden bakayım. ha ama senin ingilizcen sözlük ingilizcesi olduğu için tureng daha tutarlı bir terminoloji kullanır. tavsiye ederim, rezil olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 calimero abi zengin misin merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 değilim, de şu son 4-5 sayfa yüzünden konu kilitlenicek arada ibreti alem için uplayamayacağız ona üzülüyorum ben. kitlemeseler de silseler bari son sayfaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ulan adama cümledeki anlamın karşılığını öğretmeye çalışıyoruz. En baştan söyleseydin ya daha ileri seviye şeyler anlatmazdım şurda 5 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 goministler hep fakir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mevzu kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bu topik adamı komünüs yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Temizlikçilik için karşılıklı anlaşılan iş demek biraz kötü geliyor kulağa. Sonuçta para karşılığı gayet senin de yapabilceğin bir işi başkasına yaptırıyorsun. Piyasa da 3k'ya köle olurum diyen varsa (ki bu açlıkta para karşılığı köle olacak insan çok) ve sen adam bunu diyor diye köle alıyorsan mesela bu köleliği uygun bir olay yapmaz. Sistemin bokluğunu gösterir sadece. Keşke herkesin parası olsa (yahut para olmasa) da kimse kimsenin bokunu temizlemeye gitmek zorunda kalmasa der TARAFIMI BELLİ EDERİM YOLDAŞ asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 evimde akü var topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 teknik hipster diye bir akım varsa öncüsü bu adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 lol. çok saçma şu temizlikçiye köle deme olayı. iş yani parasını alıp özgür bir şekilde yaşıyor ne kölesi ? daha az çalıştığı halde mezun olunca kazanacağım paradan daha fazla kazanıyor halen köle deniyor. zoruma giden fazla alması değil de köle denilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Patron olmayan herkes kole midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yalnız ciddi anlamda senelerce okuduktan sonra kazanacağım paradan nasıl daha fazla kazanıyo temizlikçi ya ? birkaç sene sonra falan haberlerde ÜNİVERSİTE MEZUNU TEMİZLİKÇİ diye görürseniz beni şaşırmayın. ELİM YATKIN ZATEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Okudugun okulla kazandigin para arasinda bag yok ki. Nasil bir iluzyonda yasiyorsunuz lan siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Temizlikçi köle değil zaten abi olayların karşılaştırılması o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 temizlikçinin işinin zorluğu, yetenek gereksinimi, eğitim gereksinimi ve aldığı ücret'i karşılaştırdım yapacağım meslekle ve temizlikçi kat kat daha iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bir kere secimler konusunda ne kadar basarisiz oldugunu gosteriyor temizlikcinin oranlarinin daha iyi cikmasi. Bu kadar kotu secimler yapacak mental kapasitenin de cok kazanmayacak olmasi son derece mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Gelir dengesizliği, sistemin en bariz sorunlarından, tanıştıralım sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 temizlikçi vasıfsız köle üni mezunu plaza çalışanı vasıflı köle. yediremiyosanız okumayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar