Katibim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 selam bu fm 2013 oyununu öğrenci indiriminden 30 tl ye almak istiyorum açıköğretim öğrencisiyim acaba o kartla alabilirmiyim alanınız varsa aranızda yardımcı olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Aaaa güzel fikir açıköğretim kartı ile almak,ben bir deneyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paso da yazıyordu orada, yok mu sizde sevgili öğrenciler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ogrenci olman gerekmiyor. tanitimda ogrenci diyorlar sadece. netten aldim ben hicbir sey sormadi. dun siparis verdim bugun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Kutu mu gönderiyorlar? Key mi veriyorlar? Kutulu ise key steamde aktive oluyor mu? DVD takıp oynamak istemiyorum oyunu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Kutudan çıkacak kodu Steame yazıp aktiflersin zaten, dvd ile oynanmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 En son kutuya sahip olan oyunum red alert2'ydi sanırsam, hatırlamıyorum sdf. O zaman sistem öyleydi. Cdsiz oynamak istiyorsan, gidiyordun gene nocd crack atıyordun orjinal oyuna. Geçen kardeşime sims3 aldık, o da öyle mesala, dvdsiz çalışmıyor. Gittim crack attım. Hatta dvdromum çalışıyor mu ondan bile haberdar değilim. Bozulmuştur büyük ihtimal. Edit: Şair burada steam'e olan sevgisini dolaylı yoldan anlatmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar