BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -neden? -ebenin örekesi adam gibi sus da neden diyinceye kadar beni dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 18 Kasım 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kisaca s*ktirin uleeeeeyn de olsun bitsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bu imza için..[signature][hline]BabacumMostors, 18 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki: -neden? -ebenin örekesi adam gibi sus da neden diyinceye kadar beni dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!! Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 neden? diyince annem "kedi boku deden" derdi.. ee nesilden nesile geçiceene göre.. Kedi boku deden...[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Neden? Yok bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 benden, senden, bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -neden? -bilmem ya da -neden? -ha?[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -neden? -kader.. -neden? -öyle -neden? -çok şey istiyosun -neden? -çok soru soruyo susturun şunu. -neden? -niçin? -neden? -sen sus gözlerin konuşsun.. ..[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 öyle olması gerekiomuş, olmuş[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: John_Petrucci, 18 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki: neden olmasın ?? Topiğin cevabı belli zaten yukarıdaki. İlk verilen cevap bu yani[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çünkü...zünÆn!!! hö?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Penthesilea, 18 Kasım 2004 21:06 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 18 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki: neden olmasın ?? Topiğin cevabı belli zaten yukarıdaki. İlk verilen cevap bu yani öle olay vart zaten hani bi üni de hoca neden? diye soru soruyo sınavda. cocuk sadece neden olmasın? yazıyo 100 alıyo. Hatta onun başka bi uyarlamasıda risk nedir diye soruyo hoca. çocuk "risk budur." yazıp veriyo 100 alıyo. hoca bidahaki sınavda tekrar risk nedir? diye soruyo. çocuk kendinden emşn tekrar "risk budur." yazıp veriyo. Ama hoca 0 veriyo. cocuk neden diye sorduğunda "aynı riski aynı şartlar altında 2. kez göze almak aptallıktır." diyo. =P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Çönkööö[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 nası lan neden? Nası neden? algılamadın mı neden olduğunu? Bön müsün?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 buna X diye tanımlayabileceğimiz aklıma gelen ilk saçmalığı söyleyebilirim bknz: -Kemal -Kereviz -Ceviz -Borozan -Aaaaa[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -neden? -ne bilim? ya da -neden? -ne neden? ya da -neden? -ya bi sittir git ya kafamı züktün zati...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -neden -onun için[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 neden ?[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -Neden? -Şşşşşh -Neden? -....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya bi kere topic anlamsız. neden? ne zaman sorulur,hangi durumlarda bu soru gelir karşımıza gibi bi sürü etken var.yerine ve zamanına konu ile ilgisine göre bu soruya verilebilecek cevaplar 1milyonu geçebilir. -nereye gidiyosun? -evee -neden? -annem çağırdı. -bugün nasılsın? -karnım ağrıyo.. -neden? -yemeği çok kaçırmışım heralde. vs.vs. gibi birçok düzgün suale uygun cevap verilir. ne? neden? sorusuna ne cavep verilir diye bi genelleme olamaz. sırf topic açmak için milletin vaktini çalmayın.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 - because[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Fistan, 18 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki: ya bi kere topic anlamsız. sırf topic açmak için milletin vaktini çalmayın. üzüldüm böyle bir yorum geldiğine..kötü bir amacım yoktu..[signature][hline]BabacumMostors, 18 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki: -neden? -ebenin örekesi adam gibi sus da neden diyinceye kadar beni dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!! Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 iki gün sonra "naber?" sorusuna verilecek cevap? diye biri topic açarsa görürüm sizi. ya da napıyosun? sorusuna verilecek en uygun cevap nedir topici..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -neden? -BAKARIZ!!![signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar