Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Neden?" sorusuna ilk verilecek cevap..

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

-neden?
-ebenin örekesi adam gibi sus da neden diyinceye kadar beni
dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 18 Kasım 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu imza için..[signature][hline]BabacumMostors, 18 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
-neden?
dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!!

Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 18 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
neden olmasın ??

Topiğin cevabı belli zaten yukarıdaki. İlk verilen cevap bu yani[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Kasım 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
John_Petrucci, 18 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
neden olmasın ??

Topiğin cevabı belli zaten yukarıdaki. İlk verilen cevap bu yani

öle olay vart zaten hani bi üni de hoca neden? diye soru soruyo sınavda. cocuk sadece neden olmasın? yazıyo 100 alıyo. Hatta onun başka bi uyarlamasıda risk nedir diye soruyo hoca. çocuk "risk budur." yazıp veriyo 100 alıyo. hoca bidahaki sınavda tekrar risk nedir? diye soruyo. çocuk kendinden emşn tekrar "risk budur." yazıp veriyo. Ama hoca 0 veriyo. cocuk neden diye sorduğunda "aynı riski aynı şartlar altında 2. kez göze almak aptallıktır." diyo.

=P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık!

özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Sosyal ağlarda paylaş

buna X diye tanımlayabileceğimiz aklıma gelen ilk saçmalığı söyleyebilirim bknz:

-Kemal
-Kereviz
-Ceviz
-Borozan
-Aaaaa[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kere topic anlamsız. neden? ne zaman sorulur,hangi durumlarda bu soru gelir karşımıza gibi bi sürü etken var.yerine ve zamanına konu ile ilgisine göre bu soruya verilebilecek cevaplar 1milyonu geçebilir.
-nereye gidiyosun?
-evee
-neden?
-annem çağırdı.

-bugün nasılsın?
-karnım ağrıyo..
-neden?
-yemeği çok kaçırmışım heralde.

vs.vs. gibi birçok düzgün suale uygun cevap verilir.
ne? neden? sorusuna ne cavep verilir diye bi genelleme olamaz.
sırf topic açmak için milletin vaktini çalmayın.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 18 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
ya bi kere topic anlamsız.

sırf topic açmak için milletin vaktini çalmayın.

üzüldüm böyle bir yorum geldiğine..kötü bir amacım yoktu..[signature][hline]BabacumMostors, 18 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
-neden?
dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!!

Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...