Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yutup ve bikaç site sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Bir süredir yutup açılmıyor. Dns google dns idi, girmiyordu. Ulan dur bi dns değiştireyim dedim open dns yaptım, yine aynı.

Birde, google play, steam fln gibi bazı sitelerde, bazen ebay'de fln fotoğraflar gözükmüyor. Ebayde bazı sayfaların fotoları oluyor bazıları olmuyor da, google play ve steam hep aynı. Steam cliente baktım şimdi onda da yüklenmiyor fotoğraflar.

Yutup da direk sunucu bulunamıyora düşüyor işte.

Nedir derdi, pms i mi geldi pc nin?
Mesaj tarihi:
Mesaj attım gitmedi allah allah,

Vınnda aynı sorunu yaşıyordum dns falan farketmiyordu meğersem hosts dosyasında tanımlı olan youtube ipleriymiş. hosts dosyasındakileri komple sildim düzeldi
Mesaj tarihi:
Google değil sadece tüm tanımlamaları kaldırdım. Steam i de kaldırdım, steam da düzeldi kaldırınca.

Ama google play hala aynı. Dns open dns şu an.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

google ile ilgili bütün tanımlamaları kaldırdın değil mi ?

dns 8 8 8 8 - 8 8 4 4 değil mi

ben bir hafta bilgisayarı açmadım bugün açtım girmiyor youtube'a. Dns bu idi otomatiğe döndürdüm yine açılmıyor.

Ev arkadaşı rahat rahat giriyor, ben fakir gibi vidivododan video izliyorum.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

sen hosts'daki youtube ve google iplerini sil düzelir.
seagle da uygulama indirmesin.

Internet bolumu modu diye gezinen adama bakin beyler, uygulama indirme diyo.

Tuvalette canim sikilinca camasir suyu etiketi mi okuyayim lan, aniyonik aktif madde yuzdesi mi ezberliyim? Metroda otobuste ne yapayim? Sorunumu coz yoksa btk ya kadar gider aldiririm o yetkiyi elinden.

Senim ruhunla benim ruhum karsi karsiya gelse senin ruhun benim ruhumun onunde diz coker tovbe ister artist.
  • Yeni Oluştur...