kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Uydunetin verdiği kablosuz modem var. son 1 aydır enteresan bir şekilde eve geliyorum bilgisayarı açıyorum, kablosuz ağı görmüyor. modemin ışıklarında problem yok. fişini çekip takıyorum modemin, kablosuz ağ geliyor. sebebi ne olabilir ya bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 wireless ayarlarina gir, 20 mhz yap, kanali da 13 e getir kaydet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 20mhz ayarı yok ama 13 e getirdim bakalım bişe olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 20-40 mhz vardir, autoda duruyodur o farketmemissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yok abi her menüye baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 tamam yoksa yok napalim. kanal degistir dediim gibi, bi muddet oyle kullan. sonra bakarsin kesiliyo mu yayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 soyle mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sendeki yeni ya da üst model sanırım. bendeki N desteklemiyor. eski model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben ornek olsun diye koydum, cisco router paneli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi bende yok işte, netmaster markalı ürün. network uzmanı adamım bir de, cidden gözümden kaçıyorsa istifa ederim sdsfsd bu arada sorunun sebebi galiba samsung tv. tv yi açıyorum(ethernetle bağlı), ondan sonra oluşuyor gibi duruyor problem. tv nin IP yi statik yaptım bakalım belki sebep odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 browserin chrome mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Abi Wireless bağlantıdan bahsediyorum browser ile ne alakası var sdf. Bu aksam gorucez bakalım test sonucunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 benzeri bi durum vardi bende de 20den 40a alip, kanali 6 yapmistim. wifi analyzer varsa android falan, hangi kanala almani gerektiğini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 son tespitime göre laptopu uyku modundan çıkardığımda oluyor bu sorun. telefon wireless bağlıydı, laptopu açtım wireless gg oldu. allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar