GeeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bu arada artık yüz koymaya kasmaya gerek yok, ilkinde korkuldu da 2.de olmaz yani geçti borun pazarı :) şirinler bence de olayın doğrusu. ben anlamadım ki sen ne olduğunu sanıyosun, o resim belli ki senin tarafından çekildi ve unutuldu kurcalıyosun senaryolar yazıyosun bence gereksiz yani. Olay o kadar mantık dışı ki, ancak bu kadar mantık dışı olunabilir yani. Kim gelsin de sen uyurken cebini alıp resim çeksin. Hani sınıfta falan olsa her eline alan bi kendi resmini çeker bi de mesajlara girer. ama bildiğim kadarıyla Ruhani varlıkların huyu diildir mesaj okuyup kendi resmini çekmek. En sevmediğim şeydir şöle manevi olaylar üzerine yorumlarda bulunmak zaten ama değinmeden de geçemedim[signature][hline]
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kısacasi isi dahada p*k etmeden keselim.[signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Zıuauahua. Devam ediyor yaratıcılık.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 En gorgunçu benden gelicek.[signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.''
bayat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bu hikayenin daha iyisi icin. [signature][hline]bayat ekmek. [Bu mesaj bayat tarafından 28 Ekim 2004 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Süper duvar kağıdı valla.[signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.''[Bu mesaj Kalhiae tarafından 28 Ekim 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bunu biliyorum.Kac aydır var ama gecenin bu saattinde o resimlerin ilerlemesini ve böö denmesini bekleyip psikolojimi alt ust edemem.[signature][hline]To be or not to be
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Böö demiyor bakım hepsine. Valla bir on yıl önce görsem resimleri inanırdım ama bugünlerde herşey mümkün.. Bu tip yerler zaten istanbulun göbeğinde bile var bir de çizim ekledin mi tamam işte erli malı yaparız.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 arcane akşam akşam güldürdün :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 @Kalhiae Sana demedim bayat a dedim.[signature][hline]To be or not to be
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ben de bayatının resimlerine bakıp, cevap verdim böö diye bişey yok adamın biri dağ gezisinin birinde 250pundluk bi foto makinası buluyor eve gidince onları pcsine yüklediğinde garip resimler elde ediyor.. Bi tanesi bu. Zaten o ağaçtan bir kafesi gibi birşey insanı korkutuyor bir de o kayanın gülen bir iblis gibi gözükmesi fena etkiliyor adamı.[signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.''
bayat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Agac kavugunun icindeki seyler goz gibi diil mi? O daldan sarkan sey ne oyle? Brr.[signature][hline]bayat ekmek.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ağaçtan sarkan şey tam zerg yaratığına benziyor hehe edit: o maymunumsu şey değil tabi ben biraz daha yaratıclık kullanıp, o kalın dalları, çapı geniş böcüklere benzettim hehe [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Ekim 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 lam yarın sınavım var uyku basmadı dedım patıye bakam sole bı resımlerı gorunce yuzde yuz kactı uykum uyuyamam artık sımdı sıfır cekıcem yarın eheh[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bayat dediğim gibi bu da bir insan beyni üretimi.. Adam birilierini korkutmak için oynamış resimlerle. Mesela bu garip yaratıklar çoğu resimde var. :)[signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.''[Bu mesaj Kalhiae tarafından 28 Ekim 2004 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 viktor ile ben bu gece sabahlarız artık.allah sonumuzu hayır eede.neyse ki yarın bos gun cuma da tatil zaten.[signature][hline]To be or not to be
bayat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 @Kalhiae: Biliyorum biliyorum, eglencesindeyim ;)[signature][hline]bayat ekmek.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 2bayat. Ama çok güzel yapmış helal olsun o adama. Ben öyle bir harabeye mikseler girmem.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Beyler bir kilit istiyorum . Konu tamamen saptı.Cok mu sey istiyorum .[signature][hline]To be or not to be
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ne güzel işte korkuyoruz sonra korktuğumuzun korkulmayacak birşey oldugunu anlıyoruz.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Doktor tepede böcüü var[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Resimde krokunch luk açısından babacumu tek geçerim! :D:lol:
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 En yakısıklı sly-one :D[signature][hline]To be or not to be
Öne çıkan mesajlar