Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 surat fetişistimisiniz kardeşim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 valla he[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arkadaşım öncelikle resim nasıl çekilmiş olabilir diye düşündüm.Sonra senin uyurgezer olabileceğini düşündüm.Çünkü benimde çok başıma geldi kalkıp evde dolaşmalar.Ve bunların hepside rüyamın gidişatıyla alakalıydı. Örnek ; Bi kere Sapanca'da arkların dağ evindeyiz.Gece rüyamda arklarımın buraya geldiğini gördüm.Ve aşağı inmek için hazırlanıodum.Sonra bianda içimden gitmemek gelmişti.Ve sabah uyandıımda arkımın benim gece yataktan kalkıp pencereyi açtığımı (ikinci kattayız) ve tek ayagımı dısarı attığımı söledi.Sonra o görmüş ve hemen seslenmiş "Nereye yolculuk kardeş?" die bende " arklar beklio gezip gelicem sen dur" demişim.öle bianda bi anda uyandırılsaydım şoka girebiliceğimden oda "Ben onlarla konuştum sabah geliceklermiş sen gel hadi yat" demiş.Bende "peki" diyip yatmışım.Yane bu tip hareketlenmeler olabilio. Fakat; Dikkatimi çeken diğer bir olay ise resmi resim programlarında şöle bi kurcaladım iice zoom in olayı olarak bakmaya çalıştım.O sağdaki karaltı bir insan kafası olabilecek ebadta ve onun üzerindekilerinde saç olabilme olasılığı çok fazla.Öncelikle senin saçların uzunmu bilmiorum tabiki belki kendini çekme imkanında var bilmedende olsa.Ama eğer senin saçların kısaysa bu olaya dahada bi ilginçlik katacaktır. Neyse içinde korku yada sıkıntı olanlara bi önerim olucak.Şahsen ben korktuğumda yada huzursuz olduğumda Allah'ıma dua edip sevgisiyle kalbimi ısıtmasını , melekleri ve kudretiyle,sevgisiyle beni tüm negatif varlıklardan koruması için dua ederim. Ha buarada bu resim ne kadar doğrudur oda tartışılır tabiiki!!!Gercekten insanın içini çok güzel bir huzur kaplıyor.Huzur ve sevgi iliklerinize kadar yayılıyor... Allah kalbinizden sevgisini eksik etmesin arkadaşlar.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Seni diyanet gönderdi galiba . :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bööö[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Kaptan Mağara Adamının silüeti o.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Absolut, 28 Ekim 2004 01:36 tarihinde demiş ki: Kaptan Mağara Adamının silüeti o. zuahhah :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yok yok o saadettin teksoy un peruklu hali[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 [signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bu daha manyyak omuş valla daha gerçekçi[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yürü be Alexi şu benim Samara foto ya da bir ayar çeksen süper olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Saçlarım kısa[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bu arada o görüntüdeki ayakta değil,benim sandalyeme oturuyor.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 telefonun oldugu yer yatagindan uzanabilecegin kadar yakin biyerdeyse uykunda alip fotografini cekmis olabilirsin, o hede de yorgan olabilir, ne biliyim yastik falan olur.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 konu nerden nereye geldi bea :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yeterli etkiyi yapacaktır herhalde.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 b.ku çıktı derler ya hani bu onun aşmışı oldu :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ya abi yemine diyorum saat gecenin bak akcı oldu uyuyyamıyorum sagolun yani.Koymayın kardesim soyle seyler boyle link e tıklayanın hey allam yarabbim.[signature][hline]To be or not to be
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Geliyorrr...........[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Black_Lupin, 28 Ekim 2004 02:06 tarihinde demiş ki: Geliyorrr........... ii saatte olsunlara mı ?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Günümüz teknolojisi sayesinde fotografın ardındaki sır perdesini aralamayı başardık![signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: Şu tv'den çıkış sahnesi var ya bu kadar gaz bir sahne olamaz be kardeşim.. Müzikte arkadan harın harın diye gaza getiriyo zaten. Offf. Ben de bir anımı yazıyım size..Bir gece sitenin ordaki apartmanlarda yürüyorum öyle tenha ki. Sonra Beyaz bir cisim ben gittikçe sabit bir şekilde havada o da mesafeyi kapatmadan hareket ediyor. Öyle çok korktum ki kaçmaya karar verdim ama sonra o cisim ne olursa olsun beni yakalyabilir diye düşündüm ve korkumu yenmek için üstüne doğru gittim. Ne gördüm sizce? Ağaçta asılı olan bir beyaz poşet. İnsan görmeyi beklediği şeyi görür. Sıkmayın canınızı.. [signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.''
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yani kadın düşünsek :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar