Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlam veremediğim bir fotoğraf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol resim koseli moseli cok belli olmus painttemi yaptin :)
edit:screamerin resim icin soledim
[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-

[Bu mesaj daverc tarafından 28 Ekim 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mİllet haribden yusuf çekmiş .ahahhaa
Ama yani bu montajda olayı harbiden abartmış . Bide en kotusu resim birden cıkıyo ama surat yarım saniye gecikmeyle geliyo . Tırssssssssssss oluyo insan :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Mesaj tarihi:
koy da kafayı üşütiim bi de beyler tam resme bakarken bi elektrikler gitse ben heralde kalp krizi geçiririm :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:

Buyrun burdan yakın ...

[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day

Mesaj tarihi:
uyurgezer misin?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 28 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
ahandan işte gerçek

töbe töbe
bi an aklım çıktı, zaten tırsmaya yatkınım şu saatte şu ruh halinde. ama harbi fena olmuş yani. öff öff[signature][hline]
Mesaj tarihi:
böle tam scroll down yapıyorum
resmi biliyoruz ya orda bişi gözükmicek sanıyosun, sonra aniden yeşil bi surat çıkınca anlık da olsa bi aklın çıkıp geri geliyo. o an screamer biraz küfür yiyo tabi :)
bu arada alexi go il f.ck arasında çok boşluk var ondan hemen belli oluyo o bende bazı resimler var doğru açıyı yakalaman lazım anlaman için, baya bi kasıyo onlar bu kolay olmuş yan i:)

ps: screamer harbi şu resim sayesinde epey bi dua aldın sen gece gece dikkatli yat derim ben :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hmm hala bişey anlamadım :p
bence ilk resim, resim değiled animasyon olsa sonrada o surat birden belirse ( ama lütfen kulak çınlatıcı ve kalp krizi yapabilecke sesler yok) daha güzel olurmuş sanırım biraz yavaş scroll down ettiğim için pek etki etmedi.
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Ekim 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hey allam sen bana yardımcı ol chucky yi de koymuşlar ben resimleri kaldırın foruma bakamıom diyom siz napıonuz :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:

Buyrun bu versiyon 2

Bu arkadaşda pazardan aldım bi tane eve geldim büyüdü olayına girişmiş :D

[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

• Yeni Oluştur...