Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Buna da anlam veremiyosunuz mesela. Ama kafanızı sağa yatırınca süper oluyo.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 lol resim koseli moseli cok belli olmus painttemi yaptin :) edit:screamerin resim icin soledim [signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 28 Ekim 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 20/20 diye bir progla yaptım uğraşmadım açıkçası sizi de bu kadar etkileyeceğini pek sanmadım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kaldırın şu resmi ya foruma bakamıom :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 Ekim 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Buna da anlam veremiyosunuz mesela. Ama kafanızı sağa yatırınca süper oluyo. harbi harbi sağa çewirdim kafayıda bn eheuehe ne kdr kekim di mi :-P[signature][hline]MSN : [email protected]Radio eXiLe WJeXiLe UO Shard Staff Member| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 eheh etkilendim baya hic gülcegim yoktu :-p[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mİllet haribden yusuf çekmiş .ahahhaa Ama yani bu montajda olayı harbiden abartmış . Bide en kotusu resim birden cıkıyo ama surat yarım saniye gecikmeyle geliyo . Tırssssssssssss oluyo insan :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Aslında yandaki kişi için exorcist deki hatunu koyacaktım ama kalp krizi geçirirsiniz diye koymadım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 koy da kafayı üşütiim bi de beyler tam resme bakarken bi elektrikler gitse ben heralde kalp krizi geçiririm :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Buyrun burdan yakın ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 uyurgezer misin?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: screamer, 28 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki: ahandan işte gerçek töbe töbe bi an aklım çıktı, zaten tırsmaya yatkınım şu saatte şu ruh halinde. ama harbi fena olmuş yani. öff öff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ow yeah dostum bu Samara dan daha öte[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Beyler aramızda cocuklar var kaldırın sunlari anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Dela dua et telefonda Samara sana Fener Bjk ye 7 takacak dememiş :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Puahah benim tel calsa bakmazdım walla :)[signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 İstersen bakma telesekreter e bırakıyor ha telesekreterin yoksa devamlı telefonu çaldırıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 böle tam scroll down yapıyorum resmi biliyoruz ya orda bişi gözükmicek sanıyosun, sonra aniden yeşil bi surat çıkınca anlık da olsa bi aklın çıkıp geri geliyo. o an screamer biraz küfür yiyo tabi :) bu arada alexi go il f.ck arasında çok boşluk var ondan hemen belli oluyo o bende bazı resimler var doğru açıyı yakalaman lazım anlaman için, baya bi kasıyo onlar bu kolay olmuş yan i:) ps: screamer harbi şu resim sayesinde epey bi dua aldın sen gece gece dikkatli yat derim ben :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Lol zaten Ankara da tek başıma kalıyorum sinirimi bozmayın Samara dan değil bed dua eden patilerden korkarım çünkü tutuyorç[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Dela Chucky nin kafayı küçült biraz lol[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hmm hala bişey anlamadım :p bence ilk resim, resim değiled animasyon olsa sonrada o surat birden belirse ( ama lütfen kulak çınlatıcı ve kalp krizi yapabilecke sesler yok) daha güzel olurmuş sanırım biraz yavaş scroll down ettiğim için pek etki etmedi. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Ekim 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 war mı daa korkuncu :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Tayyip var da onu da koymuyim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hey allam sen bana yardımcı ol chucky yi de koymuşlar ben resimleri kaldırın foruma bakamıom diyom siz napıonuz :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Buyrun bu versiyon 2 Bu arkadaşda pazardan aldım bi tane eve geldim büyüdü olayına girişmiş :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar