Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Arkadaşlar sacred ı btirdim sonund abi eyre gate açılıo oetada entegram war ve buyuculer çıkıo birde baroness ııo hepsini zıbartıyorum ama ordan çıkamıyorum ne gate war ne bişi bilen warsabı solesın deli etti...[signature][hline]Her zaman tek tabanca; Xanthe... (Taklitlerimden kaçının.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bu olay son gorev gibi bişi shakkar nurun kalesi içinde gateden giriosun zbartıosun ama gerı donemıosun bılmıorum napcamı bı yardım edin...[signature][hline]Her zaman tek tabanca; Xanthe... (Taklitlerimden kaçının.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sacred Quests Buradan sonlara dogru bak oyunun sonlarındaysan oldugun yeri bul ve oku.[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Başlık müthiş yalnız :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 heh ilgi çeksin die yasdık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 pentagramın ortasına git akfanda bi şekil çıkıcak.ç ozmn o kötü büyücüye vur. başka türlü hasar almıyo. bi süre sonra kayboluyo kafandaki tekrar al gidip (ortaya yürü otomatik kafanda çıkcak)[signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 werdiin linkten bişi bulmadım bitiren bıiri anca yardım edeblir ban bnm kanımca.Bakın bidaa özetliyim; Ben demodaki deamonı oldurdum(elementlerı topladıktansonra summonlayıp) sOnrra sakarra (benden arcainin kalbini çaldı)necromencere donustu ve bana shaknar nurun kalesıne onu bulup oldurmem için gorev verildi fakat oraya gittim içeriye girdiim de gate açıldı gateden girip içerdeki 4-5 mage yı oldurdum birde barones mi ne war onu da oldurdum fakat ordan geri çıkış yok bunun nedeneı bılen warmı acep.. Bi not daha charı exportlamamı söledibana oyun onuda yaptım o gate e girmeden once biri solesin çıldırıcam ) [Bu mesaj Xanthe tarafından 16 Kasım 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 orda işte heart of ancariayı çalan elemanı kesiceksin. (kadın olup sonra erkek olan işte). onu kesince bitiyo.. exportun olayı şu. karakterini exportlayıp daha zor olarak devam etmen için çunku bitirince bi demo sonra ana menu yapıyo oyun :D. ayrıca exportu (mesela vampirde anlatıyım) oyuna baslayıp hardhit i alıp kullanıp export edip tekrar bşalayıp tekrar hard hit edinmek içind ekullanabilirsin.. yalnız delay time ı uzuyo çok abartma. :D eğer o son adamı bulamıyosan load yapmanı oneririm.. buglı bir oyu nbiras. banada olmuştu glaiba (çok oldu oynayalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bug kralı diye de bilinir bu oyun. Uninstall ederken save'lerinizi korumak istiyorsanız "simply" save klasörünü başka bir yere kopyalayın diyen başka bir oyun varmıdır acaba.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Kasım 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 (bkz: alman oyun firmaları)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İyide oadam olmediki adama okadar ok salladım hiç bişi, olmadı sonra bana soledi burda oldıremessın cart curt gittim aşadakı kalesine ordan gateye girdim içerdekileri kestim çıkamıyorum sorun budur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 tamamda bak kalenin içine giriyosun ordaki portaldan giriyosun (export et diyo oyun sana orda). o portala girdiğinde küçük bir yerdesin baroness vilya fln var. ahanda orda o adamı kesiceksin. adam orda degilse load et işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 load et mi ettim yine portala girince yine bişi olmuo:)(charı çoktan exportladım emrak etme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yo olmuo olmuo bugl=Sacred angella girdim daa ilk gorevı bıtırtmıyo bug war çıldırıcam ya nedır bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 angel karakterinin ismi değil de seraphim oluyosa. yukarı git adamları kes.. bi tane ozellikli olan var hatta. orda 3 kaldı 4 kaldı yazıcak bitincede group eliminated.. aran oralarda bitmediyse biri kalmıştır.. (river pirates dı adı galiba) bu arada karbi güç görmek istiyosanız vampirle oynayın :d.. geçeleri dehşet bişi hatun.. ve evet oyun = bug. 2 tane aynı zırh. herşeyi aynı isim resim vsvs.. birini giyiyorum speed 100 e düşüyo. diğeriyle sağlam. ne anlıyo bu oyun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben woodelfle bitirdim işte buglar hernekadar necroyu oldurmeme ızın wemesede bua rada 5.elmentte warmış onu nerden alıosun bılmııorum sen bılıomusun lethe.Vampirin yürüüşü beni sinir etti böle sakat gibi yuruo kıç dıaşrda vicut onde:PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hava su ateş toprak onları alıyosun son element i hatırlamıyorum ama haritada her yer gozukuyo ztn.. (bu oyunu bitirdiğin yer varya. oradan galiba).. wood elf guzel aslında.. sabahları vampiri bile indirir :D (gece tek geçerim :P) bu arada wood elf oynamışın madem. attayken hard hit yapınca mind control yapıyodu bneim vampir.. sendede öyle bişi varmı? Devam: hatırladım galiba şu ogreyi gruba alabildiğimiz yer olması lazım.. koşa koşa geçmiştim valla.. çok yaratık çıkıyo orda .. [Bu mesaj LethE tarafından 17 Kasım 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aT KULLANMIYORUM QUİCK AS FLASH DİYE I BUYU WAR AKADIN YILDIRIM GIBI HIZLI OLUO ATIN 2 KATYI HIZLI KOŞUO 22SN BOYUNCA VE(caps açık kalmış)ve ok atma hızıda 2 kat hızlanıo şöle solıyım o yolda gorduun sana ok atan tıpler warya onlar bana 1 ok aatarken asgarı 5-6 tane 300er damegelık ok atıorum combo artıs yane dıre sılah dameglı ama multı hıt yaptımmı 2000 dmg asgarı bide arkasından 3 ok sallama war oda damge yukselıo yıne coşuo şöe solıım oyunda silverda bi canavara daldım cnavarınlogsdan baktım 7500 hpsi wardı bi combo yaptım multı hıt har hıt 3 lu ok 3lu ok 7500damge werdi:) [Bu mesaj Xanthe tarafından 17 Kasım 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 oyunu bulsam keşke.. bi mmulti atardık (gerçi char yapcaz daha :( ) bu arda speed max 220 oluyo ve benden hızlı at goremedim :d. zaten oyun constitution + armorer (emin deilim isminden) eapon lore + sword lore .. bundan ibaret... riding ide saolsun su görevi için aldık :D oyunu bronz dami oynuyodun?.. (gold da ztn başlıyamazsın.. direk ölüyosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ilk bronzda başladım bitirince silvıra geçtim rodada baya ılerledım ama goblınle 250 damge vuruo 3000 hp olsada 590 da resistim war düşün ona ragmen vuruolar endurance ve armor skılınıde saymıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bende oyunu dark elfle oynadım ama aynı sorun bende de cıkmıstı cozememistim bence bosuna bitirmeye ugrasma daha cok sinir olursun sil gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 lv 30 da en az 3k hp oluyo zaten :D.. uff.. izmirlimsiniz ya?.. multi yapalım biyerde bulup :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Heh deilim neyazıkkı ya ist :)Ki ben agility kullanıyorum yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar