Scalanova Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 P10 plus aldım 2 gündür kullanıyorum. Arayüz alışması zaman alacak ama gayet hızlı, tepkileri güzel. Gesturelar gayet kullanışlı. Tap to wake olmamasına alışmam zaman alacak, HTC kullanıyordum, gayet kullanışlıydı ama hızlı parmak izi okuyucusu o açığı kapatıyor. Tedarikçi garantili aldım fazla bloatware yoktu olanların çoğunu da silmeme izin verdi. Kamera müthiş. Gün ışığında renkler başarılı, fotoğraf düzenleme uygulaması gayet başarılı. Almayı düşünen varsa tavsiye ediyorum. Tam bir fiyat performans telefonu oldu benim için (2447tl ye aldım). Android 8.0 da geldi dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 önümüzdeki hafta mate 10 pro alacağm buyük ihtimal daha önce tecrube eden varsa az deneyim paylaşırsa sevinirim. Bir çok inceleme izledim-okudum güzel alete benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 işim gereği haşır neşirim ben bunlarla, p9lite ve p10mate öneririm baya, htc deseniz yine öneririm, samsung note8 dışında bildiğin çöp, al 2 sene kullan istediğin modeli para verme deseler görüşürüz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Huawei, oneplus, xiaomi ve htc iyi atak yaptilar. Son derece kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar