brqy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 58 tane champion vardır. Nick: Catasrophe . Hiçbir cezasi yoktur. EU WEST sunucusundadir. Fiyat 70tldir. İletişim için 0534 831 81 58 ya da forumdan mesaj olarak atabilirsiniz. SKINLER 33 skin Midnight Ahri Golden Alistar Almost-Prom King Amumu Goth Annie ( Rare Skin) Piltover Customs Blitzcrank ( Legendy Skin) Urfrider Corki Battlecast prime cho'gath ( Legendy Skin) Mr. Mundoverse Vandal Gragas Mafia Graves Frostblade Irelia Vandal Jax Phantom Karthus Slay Belle Katarina Karate Kennen Tranditional Lee sin Glacial Malphite Totemic Maokai Blackthorn Morgana Demolisher Nunu Sewn Chaos Orianna Masked Shaco Warlord Shen Divine Soraka Bloodstone Taric Super Teemo Rocked Girl Tristinaa High Noon Twisted Fate Firefang Warwick Undertaker Yorick Shockblade Zed Championship riven ( Legendy Skin) Heartseeker Vayne Toplamı 30K Civarı Riot Point tutuyor RUNELER 9 Sayfa AP Rune: +24 Magic Resist at lvl 18, +15 Ability Powe, +13 Armor, +8 Magic Penet. AD Rune: +24 Magic Resist at lvl 18, +11 Physical Damage, +13 Armor, +5 Armor Penet. Support Rune: +3 Gold per 10, +21 Armor, +24 Magic Resis. TANKY Rune: +52 Health, +25 Armor, +24 Magic resis. AP TANKY Rune: +26 Heal, +24 Magic Resis, +5 Ability Power, +19Heal at lvl 18, +21 Armor, +3 Magic Penet. Pasif Solo RUNE(DEF AD): +5 Phycial Damage, +25 armor, +24 Magic Resist at lvl 18 Mao Jungler: +24 Magic Resist at lvl 18, +10 Ability Power, +15% Attack Speed, +17 Armor Attack Speed AD: +13 Armor, +24 Magic Resist at lvl 18, +7 Phycial Damage, +15% Attack Speed Malphite RUNE: +24 Magic Resist at lvl 18, +10 Ability Power, +17 Armor, +8 Magic Penet. Buda Championlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 resme burdan tıklayın büyümüyo ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 İyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brqy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 FromTheHell said: resme burdan tıklayın büyümüyo ordaki. Tıklayınca büyüyor :) sizde sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalamaro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ranked durumu nedir bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 1130 civarıymış sanırım, lolking'den baktım. lolking şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 güzel ve makul fiyat iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Çok uygun, LoL kasmak isteyen alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Mf yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 mayışı alınca alabilirim ben bunu ya. north'tan sıkıldım, bendeki heroların nerdeyse hepsi ve fazlası da var. bi summoner adı değişikliğine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okatsuki Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hesap satıldı mı istanbulda mı oturuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapidashhh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Arkadadlar bu dolandirica sakin guvenmeyen. Her foruma ayni sekilde kopyala yapistir yaparak konu acmis. 70tl yi hesabina yatirdim makbuzuda elimde aradim yatirdim dedim. Tamam ben dershanedeyim eve geciyorum bilgileri 14.00 gibi atarim dedi. Daha sonra 2 gun boyunca telden aaradim numarami oto mesgule ayarlamis ulasamiyorum. Kisacasi dershane bebesi dolandirici, karakter yoksunu, hirsiz, kul hakki bilmeyen, artik diger sifatlari siz koyin bu tarz bir serefsizdir. Forumada sirf son mesaji atan arkadasi ve digerlerini dolandirmasin diye uye oldum. Frmtr, donanimhaber ve wow.tr forumlarinda dolandiriciligi anlasilmistir. Yetkili arkadaslardan bu konunun kaldirilmasini istiyorum daha fazla kisi magdur olmasin. Belliki hirsizligi kendine meslek edinmis adi serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 asıl konu kaldırılmasın burada dursun gayet daha iyi sen de kafanı çalıştır git polise şikayet et bakalım dolandırıcılıktan. elinde telefon numarası da var, ip numarası kayıtlı, kan alırlar direk eğer dediklerin doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 vay be 70 tl için bu lafları yemeye razı insansılarmı var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 zaten forumda bisey alicaksan once bakican isime ne zaman uye olmus kac msj felan atmis yeni uye ilk mesaj sa o kisiden bisey alinmaz ama 2-3 yillik felan mazisi yuzlerce msj i varsa bi nebze daha guvenilir oda kesin degil onun disinda uzuldum olanlara git polise oradanda savciliga suc duyrusunda bulun 70 lira diyip gecme bu isi yapanlara ders olsun bi nitelikli dolandirici damgasi yesinde hayati boyunca unutamasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adam donanım habere 50'den koymuş şaka gibi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar