Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asist point


hozceri

Öne çıkan mesajlar

Az önce 0850 3331785 nolu telefondan arayıp sigorta yaptırdığımı söylediler.2011 yaptırmışım o zaman devlet ödemiş 1 yıllık simdi 2 inci yılmış.Uzatmak için 100 kusur tl mi ne ödemem gerekiyormuş.Bu ödeme muabbetini 1-2 ay önce arayan başka bir elemanları söylemişti.Arayan kişi bana şimdi uzatmadığım için ceza faturası kesip yollayacaklarını söyledi.Ben yaptırdığımı hatırlamıyorum.Elime bir evrak gelmedi ama bunlar benim bulunduğum adresi hangi banka kartını kullandığımı biliyorlar. İnternette şikayetim varda firma hakkında bir çok sikayet var.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bugün beni arayan, iletişim yoksunu çalışanlara sahip, aleni bir dolandırıcılık işine girmiş sözde firma.

sözde ekip lideri olduğunu söyleyen şahıs benim sigorta yaptırdığımı (ki sigorta izni, onayı vermedim bu konuda eminim), sigortanın ücretsiz kullanımının dolduğunu ve poliçe borcum olduğunu anlatmaya çalıştı.

ben zaten gergin birgün geçirdiğim için sesim yükselmeye başladı ve bana bunu belgeleyin, kanıtlayın adresinizi istiyorum dedim. gerzek çalışan afalladı ve başka bir müdüre aktardı. o müdüre de uzun uzun böyle bir başvuru yapmadığımı anlattım ve beni nasıl borçlu çıkardıklarını merak ettiğimi, hukuki anlamda konunun peşine düşeceğimi belirttim.

müdür olacak çalışan, poliçe için başvuru istediklerini, borcumun olmadığını, kabul edersem mutlu olacaklarını belirtti (anında bir dönüş).

merkezlerinin istanbul'da ataşehir'de(yanlış hatırlamıyorsam) olduğunu, çaya beklediklerini filan da belirtti.

ben uzundur böyle bir dolandırıcılığa şahit olmamıştım.

ararlarsa aman diyeyim dinlemeyin bile 15 dakika öfke patlaması yaşattılar.

ekleme: merkezleri maslak imiş hanımlar beyler, discolies' e duyarlılığından dolayı teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...