Bunises Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Turkcell garantili, çok az kullanılmış, alındığından beri ekran koruması ve kaliteli kılıfıyla kullanıldığından üzerinde en ufak çizik ve sorunu bulunmayan, 3g ve wifi özelliklerini aynı anda bünyesinde bulunduran, ayrıca cep telefonundaki 3g üzerinden de internete bağlanabilen İpad 2 satılıktır. Klavyesi bluetooth üzerinden bağlanmakta olup çok kullanışlıdır. İpad 2 bütün aksesuarlarıyla + Kılıf : 1050 TL Klavye: 100 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 altın kaplama galiba ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ipad3ler o fiyata df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 naptın usta. 1000 TL yüksek olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sırf klıfı 100 lira yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sıfırı 1k zaten sdf kılıflarda var 10€ ya bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben ipad 3 sattım burada 1050tlye. 150tllikte kılıf vermiştim yanında. 3g+wifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 baltaları okları toplayıp cıkalım lan bu saatten sonra satamaz gibi. yeterli kollateral hasar vuruldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hee ben aldımdı. çok iyi, sıkıntısız kullanıyoz. kılıf kötüymüş ama sökecem onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kılıf diyince 3 tl ye alınmış çabut sanmayın.:P Kılıfını bana verin 950 e bırakayım. + TR garantili. Garantisizler dediğiniz gibi ucuz. Her an elde patlarsa ne yaparım korkusuyla yaşamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yok benim aldığımdaki de kaliteli de biz anlaşamadık, bazı yapısal sıkıntıları var, böyle arkaya katlayınca dik durduğu konum var, öype yapınca durmuyor, devriliyor. gerçi bonustu zati o, normalde kılıfsız da alırdım o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar