murderyamf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 arkadaşlar yaklaşık 2 aydır beraber yaşadığım timsahı satıcam, tek yaşıyorum rahat takılıyorum diye eve almıştım ama bahçe kapıyı açmış 2 tane kedi yutmuş şikayet ettiler. eğer düşünen varsa özel mesajdan ulaşsın özellikleri belirtmek gerekirse pulları vardır daha yavru olduğu için temizdir lekesi fazla yok, boya gelirsek en son 53 cm civarıydı tekrar ölçüp resimlerinide koyucam.Türüne gelirsek nil timsahı , kaçak getirdik izmir gümrükten buraya binlerce muzun arasında geldi.Şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 şikayet ettim screenshot alıp kaçak getirildiğini de yazmışsın. gelirler kapına 2-3 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yapma etme dostum , ben hüseyine güzel bir yuva arıyorum sadece , bu arada timsahın adı hüseyin . timsah yürüyüşü yapar maç izlemeyi sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 düşündüm de timsahım olsa fantastik olurdu bayağı. ama neyle beslion hayvanı kedi dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 senko said: düşündüm de timsahım olsa fantastik olurdu bayağı. ama neyle beslion hayvanı kedi dışında? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hüseyin için sıcak bi yuva bulursun inş, soğuk olsa daha iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu ilanı 10 kişiye göndermezsen vatoz göğsünden sokucak ve ölüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yavru gergedan var 45kg, takas olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 vaşak + malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Hüseyini yedik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kaplan olsa alırdım da timsah... Çık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 En olmadı kapalı çarşıya götür. Çanta yaparlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yok yaa dursun, kurbanda arada çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 3 tane iguana gorunumlu kertenkele vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 vaperon said: En olmadı kapalı çarşıya götür. Çanta yaparlar. :D burberryde 220k TL ye trençkot vardı timsah derisi,gerekli miktarda deriyi topla zenginsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kedi yiyen hüseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ilana fotoğraf ekler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 belediyeye sat abi sokaktaki başıboş hayvanları yer hem laf eden olursa ekolojik denge doğal yaşam vs. denir legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 adana da keserler bunu yerler ciddi ciddi.derisini de okuturlar.kemiğinden suyundan da çorba yaparlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 resmi yok mu abi hüseyinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hüseyinle iki aydır beraber yaşıyorsanız adını koyun dost diyin birbirinize yahu. hayvan sinirden kediye köpeğe girmiş. ayrıca fiyat düşük, iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Şu Hüseyni bi göreydik yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 arkadaşlar şöyle bir resim koyuyorum, 1 ay önceki hali olsa gerek. Güzel bi kamera bulunca temiz resimler koyucam Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 viralini sevsinler be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 resim patates olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar