Palaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya millet eğitim bakanlığı bişi çıkartmış işte okulda oğrencinin davranışlarna göre bi puanlama felan bizi topladılar bi yere ben hiç dinlemedim tabi :).sonra baktım bunlar harbi harbi puan eksiltolar 10 puan felan bize 100 puan vermişler.6 kişi disipline gitti 2 kişi okuldan atıldı bende yakında gidebiriim yani öğretmenlerinde elinde baya büyük bi koz oldu.afedersiniz ota boka puan kırıolar lise 3 üm öss ye çalışğıma bunlarla uğraşıoz töbe töbe.Bişi sorcam bütün okullardamı var bu yoksa milli eğitim bakanlığı felan değilde bizim okulun uydurmasımı acep?[signature][hline]Sadece Ölüler Görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 %99 sizin okulun okulda disiplin sağlamak amacıyla cıkatdıgı bir uygulama (a.k.a saçmalık :) )[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bullshit.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 o ne ya ilk defa duyuyorum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sizin okul parayla not satıyoruz diye bas bas bağırıyo, legalize etmeye çalışmışlar biraz galiba .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oha hrbimi sizde yokmu? belki bizimkisi kollej diyedir?[signature][hline]Sadece Ölüler Görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 alakasi yok :D yokki böyle bi uygulama meb in cıkardıgı .[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 izmir turk kolejinde yapmislardi boyle bir uygulama 100 puanla basliyorsun 80 e inince disipline gidityorsun 120 ye falan cikincada sana odul veriyor okul sene sonunda ama sadece bir sene yapmislardi sonraki sene yapmadilar karnene baktiinda gorursun davranis notu diye cogu okul takmaz bunu sanirim sizin okul bıkmıs artik sizden :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Cermy, 18 Kasım 2004 17:50 tarihinde demiş ki: %99 sizin okulun okulda disiplin sağlamak amacıyla cıkatdıgı bir uygulama (a.k.a saçmalık :) ) bu a.k.a ne demek tir ya (sana sormak kismetmiş) a.k. yi biliyomda ordan bişeyler kumaya çalışıyom olmuyo[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bu ne haha lord secimi falan yapsınlar bare[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Nişantaşı Işıkta vardı bi ara 8. sınıfa kadar hatta 1 hafta 100 puanda kalınca cuma günneri okula serbest kıyafetle gidiodun.Lise-1 de öle bişi yok Allahtn.[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yok bizim okulda öyle birşey (ben de özel okuldayım) bizimkilerin yeni olayı soru sormak. panoya soru asılıyor bilirsen sonraki cuma serbest geliyorsun:) ama uygulayana rastlamadım nedense;)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 a.k.a = as known as - also known as yan "diye bilinir" yada "nami diger" tarzı bişe işte :D anlatabildimmi ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ok anladım tşk[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: forgiver122, 18 Kasım 2004 18:43 tarihinde demiş ki: a.k. yi biliyomda ordan bişeyler kumaya çalışıyom olmuyo a.k. neymiş[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bişe deel :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 a.k.a. nın as known as demek olduğunu bende bilmiodum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Batilc, 18 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki: said: forgiver122, 18 Kasım 2004 18:43 tarihinde demiş ki: a.k. yi biliyomda ordan bişeyler kumaya çalışıyom olmuyo a.k. neymiş bak onu burda acıklayabilirmiyim bilmiyorum :D sansürlü version : [spo1=girmeee!]amına koyiym[/spo] öeh kendimi hoca gibi hissettim bi an :P [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! [Bu mesaj Cermy tarafından 18 Kasım 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ahuauh abi ben a.k.a yi a.k nin gelismis versiyonu zannediyordum[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yok artık ueheuhe :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hahahahaahhaahha itiraf com oldu bi anda burası ya... vay a.k.a. .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar