ibrahim32 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Linux kullanıpta ÇOOKK beğenen benimle bu konuyu tartışacak gönüllü aranıyor... Ben bu güne kadar Windows serisinden bir tek 95 kullanmadım bu nedenle bütün Windows hakkında yaklaşık herşeyi biliyorum ancak linux kullanmadığım için linux kullanan birisine ihtiyacım var.. Eğer Bay veya Bayan gönüllü benim en yakın tartışma uzmanım olacaksın kabul edersen KABUL yazarak bana mesajıma yanıt ver... MESAJINIZI BEKLİYORUM....[signature][hline]Benim mail adresimi kullanan kim... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bende bugüne kadar hep windows kullandım ama hiç linux kullanmadım bi arkadaşım kafama soktu linux ta linux diye suse 8.2 ile başladım ama bir şey anladıysam arap olayım :D alışacagız artık :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bul beni boya beni türevinden bir mesaj olmuş sanki.. Evet Linux kullanıyorum, merak ettiğiniz nedir ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 What is the Linux?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sorularınızı buraya[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar