pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu nedir ya deli olucam, yukliyemiyorum bi turlu registeri temizledim, program klasorunu sildim restartlar v.s :( olmuyor [signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Başlık ne alaka çözemedim. İnternetten bir daha çek, olmadı başka siteden çek.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu hatayı google da arat bir sonuç çıkabilir[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: W3r3wolf, 16 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki: Başlık ne alaka çözemedim. İnternetten bir daha çek, olmadı başka siteden çek. denedim 3 kere cektim :( olmuyor baslık cok guzel bence :D[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bilmiyorum bundan mı ama bazı yazılımların dosya boyutu fix oluyo deiştiği zaman yüklenmiyor. bi antivirus progrmaı dene istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: LethE, 16 Kasım 2004 18:36 tarihinde demiş ki: bilmiyorum bundan mı ama bazı yazılımların dosya boyutu fix oluyo deiştiği zaman yüklenmiyor. bi antivirus progrmaı dene istersen? kesinlikle virus degil, eminim ya kendi sitesinden yukluyorum gine olmuyor ben daha once msn beta 7 yi yukledim sildim ve birdaha yukliyemedim 6 ı :([signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: MrMedia, 16 Kasım 2004 18:19 tarihinde demiş ki: bu hatayı google da arat bir sonuç çıkabilir cikmiyorki birsey yokmu basına gelen :([signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Pop-up'ları engelleyen programları kapa. Google r0xx0r[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: W3r3wolf, 16 Kasım 2004 19:33 tarihinde demiş ki: Pop-up'ları engelleyen programları kapa. Google r0xx0r elinden öpmek istiyorum gerci pop engelliyici bende sadece sp2 ile gelen var ne alaka anlamadım ama duzeldi oh ya:) very thanks :D[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çok rica ederim.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sp2 yi kurduysan eger sen silmeye çalıştıkca o yeniden yüklemeye çalışıyordur sp2 yi kurduysan eger kaldır ve yeniden kur düzelicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yuvarlak msn.. güzel.. ne bu? skin filan mı[signature][hline]= icq , msn , mail = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Super baslık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 msn 20 gundur falan bayagi stabil calisiyo sorun yok ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 google'da bu sorunun cevabını bulmamanın imkansız olduğunu bildiğim için gittim ve MSN 1601 yazdım ve bil bakalım ne buldum? senin sorununa sahip yüzlerce kişi ve bu sorunun nasıl çözüleceğini anlatan yüzlerce site. lütfen biraz araştırın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 messenger adami hasta etmeye basladi. bende surekli olarak dusup duruyorum.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Etos, 17 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki: google'da bu sorunun cevabını bulmamanın imkansız olduğunu bildiğim için gittim ve MSN 1601 yazdım ve bil bakalım ne buldum? senin sorununa sahip yüzlerce kişi ve bu sorunun nasıl çözüleceğini anlatan yüzlerce site. lütfen biraz araştırın.. Merak ettim Bu forumu yardımlaşma için kullanmak yasakmı ?[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ters cevaplar vermek gereksiz. Yani arkadaşın google yada yahoo kültürü yoktur napsın kasılsınmı. Gelip soracak tabi cevabını google yada yahoo yada herhangi bir arama moturunda bulmak çok kısa bile sürse. Birde ingilizcesi o kadar iyi olmayabilir. Sorana yardım, ve google da araştırma önerilir nazikçe :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Etos, 17 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki: google'da bu sorunun cevabını bulmamanın imkansız olduğunu bildiğim için gittim ve MSN 1601 yazdım ve bil bakalım ne buldum? senin sorununa sahip yüzlerce kişi ve bu sorunun nasıl çözüleceğini anlatan yüzlerce site. lütfen biraz araştırın.. Onlar da genelde forumlarda sormuş buna benzer bir soruyu. Ne kadar ilginç değil mi? Ama biz forum değiliz, sormamalı haklısın. Ayrıca ben Türkçe bir yerde çözüm bulamadım. Nasıl unuttum, İngilizce bilmeyenlere yasaktı burası.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Etos, 17 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki: google'da bu sorunun cevabını bulmamanın imkansız olduğunu bildiğim için gittim ve MSN 1601 yazdım ve bil bakalım ne buldum? senin sorununa sahip yüzlerce kişi ve bu sorunun nasıl çözüleceğini anlatan yüzlerce site. lütfen biraz araştırın.. adres ver lam :D ısırcam seni töbe ya[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar