sLog Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla aradım bulamadım bi konu varsa ordan devam ederiz.. Megadeth'in daha çıkmamış albümünün ismi.. dayanamadım torrent sağolsun indirdim.. tek kelime: muhteşem. yorumlarınız?[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende indirdim nasıl sızmış diyenler için promo olarak piyasaya sızıo.megadeth albüm tamamlandıktan sonra dinlemeleri için,demeleri içn hatırı sayılır kişilere gönderio onlardanda çaliolar tabi interenete koyuyolar:Dbizde faydalanioruz:) albüm diğer megadeth albümlerinden farklı,benzemio hiç birine diyebilirim şayet zaten megadeth kimseye benzemio iyice değişik bişey olmuş bu sefer:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 aha playlist; 1)blackmail the universe 2)die death enough 3)kick the chair 4)the scorpion 5)tears in a vial 6)i know jack 7)back in the day 8)something i'm not 9)truth be told 10)of mice and men 11)shadow of deth 12)my kingdom come[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 megadeth'in eski tarza döndüğünü sanmıştım kick the chair'i sitelerinde yayınladıklarında. meğerse dave bunu pazarlama düşüncesiyle yapmış ve bize risk gibi bir albüm yapmış. beklediğim rust in peace havasını bulamasamda yine de dinlenecek bir albüm yapmışlar. piyasadakiler arasında şuan için en iyisi diyebiliriz. kick the chair'e hayran olup o gazla dinleyenler büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) ahaahaha koptum :D :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hayırlı uğurlu olsun da bitek dave mustaine var... marty friedmansız megadeth olmaz :) neyse alıcaz görecez bakalım (aynı mesajı buraya da atalım da ayıp kaçmasın)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 marty friedman... ahh ahh. keşke yine gelse martycik.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla all ptrelli de super bence.rude awakink dvd sini seyrettim baya iidi yani.marty ilede arkadaşmış zaten. belki oda ilerde elektronik muzik yapar heh[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Seperate, 04 Ağustos 2004 18:32 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) ahaahaha koptum :D :D e system ve fail kelimeleri bir arada olunca akla direk windows geliyor artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 haklısn ztn bende thread başlığını görünce direk dedim sorun herhalde yardımcı olalım bi açtım megadeth fln harbi imza yapıcam bakıp bakıp gülecem :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaptım :)[signature][hline][ quote ]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) [ /quote ] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 şimdi olmuştur inş.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 saygılar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 al pitrelli marty friedman'ın daha iyi falan değildir,istanbul koneriyle alakası yok sonuçta bu bir heavy metal sahne şovu tabiki hata yapabilir ''yok parmağı kaymış da bilmeme neymiş''olan şeyler bunlar. marty friedman elektronik albüm yapmadı bazı öğreler kullandı die adama girek böyle laflar söylüolar,alakası yok.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Nerde Rust In Peace bana ou getirin[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 git müzik marketten al;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: PhalanX, 04 Ağustos 2004 22:56 tarihinde demiş ki: All pitrelli nereye süper ya friedman varken İstanbul konserinde bir sürü solo kaçırdı,ha kötü gitarist mi değil tabiki de friedman bambaşkaydı. said: Natural_Jedi, 05 Ağustos 2004 10:45 tarihinde demiş ki: al pitrelli marty friedman'ın daha iyi falan değildir,istanbul koneriyle alakası yok sonuçta bu bir heavy metal sahne şovu tabiki hata yapabilir ''yok parmağı kaymış da bilmeme neymiş''olan şeyler bunlar. marty friedman elektronik albüm yapmadı bazı öğreler kullandı die adama girek böyle laflar söylüolar,alakası yok. bakarmısın ben oraya marty kötü demişmiyim.marty i içimizden biri olmuştuki pitrelli geldi tabi önceleri beyenmedim.ama sonra okadarda kötü değildi hatta (("bence")) superdi.sence kötüydü tabi olabilir.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ve albumu dinledim. . ha supermi değil tabiki.açıkcasi benim bekledigim gibi değil.ama iyi bir album olarak nitelendirilebilir.diger megadeth albumlerinde iyilik derecesi oalrak 6 diyim.ama gende fan i oldugum bi grubu yeniden görmek guzel bişey ("bence" diyimde kızmayın )[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bişey beklemiorum da sırf meraktan bi dinlicem..[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 15:47 tarihinde demiş ki: git müzik marketten al;) yıllarımı geri verin bana beni hangara götürün tornado of souls verin bana[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 eet bende onu diyorum kendi kendime[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 *!tozlanmış megadeth albumlerini (bilgisayarda olsalarda) çıkarır ve iç geçirir*[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şu an "the scorpion" dinliyorum güzel olmuş :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Back In The Day parçasını ayrı bir güzel buldum ben. Blackmail The Universe'in parçasının başlangıcı da şahane bu arada :)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar