Deluna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Onerilerinizi bekliyorum.Ve de bir kac sorum olacak ben %95 int e veriyorum dex e birkaç kez verdim.Basic skill kısmı artmıyor ve Point olarak da 16 tane point var nelere vermemi onerirsiniz levelleri hızlı atlamak istiyorum birde ne tur yaratıkları kesmem gerekli yardımlarınız için şimdi den teşekkurler.Bir ara Knight Online daki yaratıklar hakkında acıklamalar vardı dıye hatırlıyorum ama su an oyle birsey goremedım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Güzel bir oyun nerede dolaşırsam dolaşayım Türklere rastlıyorum bu arada ben Ares 2 de Deluna nickiyle oynamaktayım.Herkese iyi gunler dilerim.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla ben mageden bıldıgım kadarıyla int manayı ve dondurma suresını belırlıyor; mp buyunun zararını belırlıyor..bence ınte fazla abanma.. gercı ınt sayesınde daha ıyı esyalar gıyebılıosun
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Birincisi priestlerin sadece iki stat harcaması gerektiğini söylemeliyim . Str ve İnt . Str sadece daha iyi silahları ve armorları giyebilmen için gerekli olan stattır . İnte gelince aynı str gibi bazı priest itemleri giyebilmen yada kullanabilmen için int e gerek var . Tabi bundan daha onemlisi int mana pointini yükselttiği için , ve büyülerin gücünü artırdığı için fevkalade ihtiyaçlı bişi . Bence 120 max str olmalı geriside inte verilmeli priestler için . TAbi benden daha tecrübeli priestler daha farklı yorumlarda bulunabilirler ama benim görüşlerim boyle . Hızlı level atlama olayı bütün newbilerin ortak isteğidir zaten onu baştan söyliyim :) Bunun için milyonlarca yerde yazılıp çizildiği gibi oyunda bi partye girmelisin hızlı lvl iiçin . Birde lvline göre verilen questleri iyi takip et . Mesela lvl 30 questi lvl 40 questleri insanı baya rahatlatıyo . 1-2 lvl atlıyosun bi anda çok kolay bi şekilde . Bunların haricinde bence gördüğün bütün köpek türlerini kesmeye çalış . gayet iyi exp verirler . tabi tehlikeleri yok diil . ama ben ilk başladığımda bana söylenen buydu . Tabi onlar beni uğraştırır çok ölürüm dersen daha basit yaratıklarlada ugraşabilirsin . Mesela skeleton .. 800-1000 arası exp verir lvl e göre . kolay kesilir denebilir . ve eger el morad san kalluga da etrafında başka yaratıklar olmayan sadece skeleton olan bi sürü spawn var . gidersin solo bi şekilde bile rahat rahat exp alırsın . Birde şunu söyliyim ares 2 de başlamışsın . bende ilk ares serverlarında başladım ama orda millet almış başını yürümüş . onlara yetişmek çok zor . itemler olsun milletin lvl leri olsun . Orda lvl 37 mage kasmış olmama ragmen yeni açılan dieze geçtim ve aşşa yukarı herkes aynı seviyede ve paralel ilerliyoruz . Buda partye adam bulma sıkıntısı vermiyo . Vede itemlerde yeni yeni piyasaya çıkıyo . Ekonomi yavaş yavaş gelişiyo . ki buda zevkli bence .. tabi sen bilirsin . Benim söyleyeceklerim bu kadar . kolay gelsin ...[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paran varsa statları sıfırla yoksa diez de basla bence,sadece int ve str arkadasın dedıgı gibi,Solo pvm yapamassın cunku priestsin,belki lvl 50 falan olunca saglam silahla deathknight falan,Hızlı lvl atlamak istiyosan Aura skillerine yönel,bufferlar her zaman partylerde yer bulurlar,Ben millet savasırken onları heallemek istiyorum dersen heal e yöneliceksin.Yok ben tecrübeliyim cz de veya savaslarda milleti zehirlemek istiyorum dersen :) holy olacaksın. Ana skill olarak aura al yanındada heal olsun bence.Chitin giyebilecek sekilde ayarla statlarını yeter.Priestler direk combat yapmazlar unutma.
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bence mage Rlz[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ya şimdi en kallavi priest türü hangisi ben pek anlamadım. Yani holy spirit mi healer mı yoksa aura mı? Yani bi level 50-55 felan olunca gerek teke tekte (pvp,pvm değil) gerek klan çatışmalarında felan hangisi daa çok söz sahibi oluyor?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: DraculaVigorous, 17 Kasım 2004 00:36 tarihinde demiş ki: Ya şimdi en kallavi priest türü hangisi ben pek anlamadım. Yani holy spirit mi healer mı yoksa aura mı? Yani bi level 50-55 felan olunca gerek teke tekte (pvp,pvm değil) gerek klan çatışmalarında felan hangisi daa çok söz sahibi oluyor? ben lvl 52 priestim en hem clan hemde pvm'de en iyisi holy-heal dir. Ama senin peki pwm'in olamaz oda ayrı tam bir parti adamı olursun ve savaşlarda düşmanın en çekindikleri char'lardan bir tanesi olursun..
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Anlayamadım.Yani son kararın ne pvp ve klan çatışmaları için? Hangisine abanayım?Kalanları da hangisine vereyim?
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 pvp yapacaksan ; Holy-Heal olacaksın.. Savaşlarda debuff ile düşmana zarar heal özelliği ilede kendi adamlarına faydan olur. pvm yapacaksan ; Buff-heal olacaksın ideali 44 skill buff 36 skill heal sanırm lvl 47 civarlarında 960/960 bir priest oluyordun (960 heal / 960 buff ) partilerde genelde aranan bir priest.... clan savaşları için holy'e aban ve kalanları heal'e ver derim... Statlarına gelince çok fazla str'e abanma hatta hiç abanma mümkünse int'E ver ve üzerinde chitin armor yada full plate giy. kolye yüzük küpe gibi item'larda heal veren itemlar olsun... bölece goblin setin verdiği hp artısı ile orantılı olur ve mananda yüksep olup armor'un sağlam olur.. Chitin alıpta birde onu upgrade edersen baba bir priest olursun.. Buff holy seçersen peki bir anlamı yok.. buff atar oturursun birde biri öldüğü an koşarsın... umarım ii bir açıklama olmuştur. [Bu mesaj caitiff tarafından 18 Kasım 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj caitiff tarafından 18 Kasım 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yani güzel bi shield giyecek kadar str. Anladım sağol. Teşekkürler :)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar