Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Öğrenmek istiyorum, kursa gitmesem diyorum ya da önerebileceğiniz iyi bir kurs varsa? Fiyatı önemli değil çok. Gitmeden ne şekilde, nasıl, nereden başlamak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 voulez vou coucher avec moi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 mdr = lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 je n'ai pas peur de la route faudrait voir, faut qu'on y goûte des méandres au creux des reins et tout ira bien là le vent nous portera ton message à la grande ourse et la trajectoire de la course un instantané de velours même s'il ne sert à rien va le vent l'emportera tout disparaîtra mais le vent nous portera la caresse et la mitraille et cette plaie qui nous tiraille le palais des autres jours d'hier et demain le vent les portera génetique en bandouillère des chromosomes dans l'atmosphère des taxis pour les galaxies et mon tapis volant dis ? le vent l'emportera tout disparaîtra mais le vent nous portera ce parfum de nos années mortes ce qui peut frapper à ta porte infinité de destins on en pose un et qu'est-ce qu'on en retient? le vent l'emportera pendant que la marée monte et que chacun refait ses comptes j'emmène au creux de mon ombre des poussières de toi le vent les portera tout disparaîtra mais le vent nous portera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ravnos said: voulez vou coucher avec moi? Seulement si vous êtes une fille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 trollemeyin gerizekalılar :D sinirim bozuldu lan, eğlencede bu kadar hızlı post kasmıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Akito said: mdr = lol mourir de rire, miş. negzl bakın bir şey daha öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Non, je ne suis pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Buarada başka dil biliyomusun latin grubundan özellikle? Hani italyanca veya ispanyolca biliyosan telafuz hariç çokta zorlanmassın 1 yılda falan öğrenirsin çeşitli kurslarla. Direk kafadan fransızca öğrenicem türkçenin üstüne veya ingilizcem var sadece diyosan baya zor iş.Masculeni var femineni var zartı var zurtu var.En güzeli ingilicce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Alors désolé, chercher un autre pédé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ravnos said: Buarada başka dil biliyomusun latin grubundan özellikle? Hani italyanca veya ispanyolca biliyosan telafuz hariç çokta zorlanmassın 1 yılda falan öğrenirsin çeşitli kurslarla. Direk kafadan fransızca öğrenicem türkçenin üstüne veya ingilizcem var sadece diyosan baya zor iş.Masculeni var femineni var zartı var zurtu var.En güzeli ingilicce. çok az almanca tecrübem var bilmiyorum. ingilizce biliyorum. öğrenmek istediğim 2 dil var biri italyanca biri fransızca. fransızcadan başlayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 İtalyancadan başla ikisinide öğrenmek istiyosan.Ki gerçekten istekliysen italyanca-ispanyolca nerdeyse azerice-türkçe kadar yakın birbirine.Bide telafuz sorunu yok pek italyancada. Almanca-İngilizce baya baya ayrı bi dünya latin dilleriyle zaten.Pek bi yararını görmezsin ama italyancadada bazı kelimeler direk ingilizcesinin sonuna o veya e falan getirilmişi oluyo o kelimenin.O yönden işine yarıyabilir. Fransız kültürü bilmiyorum ama İtalyan kültür veya Pianeta Italia(mecidiyeköyde)yi önerebilirim kurs olarak.İtalyan kültürde sınıflar kalabalık yalnız. ek:Bide kendim öğreniyim demişin galiba kursa gitmedende dvd setleriyle falan o işi unut direk.Anca esnaf ingilizcesi öğrenilir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ankaradayım yalnız :) italyancayla başlayayım madem ya fransızları pek sevmiyorum zaten, havaalanında 8 saat beklettiler :p ondan sonra fransızcaya geçerim yakınsa dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Dediğim gibi şimdi italyanca ve ispanyolcada telafuz sorunu yok en azından.Fransızcanın oldukça zor bi kısmı o telafuz kısmıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ispanyolc ve fransızca çöğrenmiş biri olrk, ispanyolca diyorum! daha eğlenceli ve daha kullanışlı.Fransızca öldü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yok abi ispanyolca öğrenmek istemiyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Fransiz kultur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bonjour je ma pelle aiko. ejon gross bitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Meov said: Alors désolé, chercher un autre pédé Alors je suis désolé(e), cherche un autre PD* *Düzelteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 google translate idi ^^ sen ne dersin rot? hangisinden başlamak daha sağlıklı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 İlla bu ülkede öğrenicem diyorsan, tek hakkıyla öğrenebilceğin ve dolayısı ile duyarak öğreneceğin yer Fransız Kültür Merkezi. Diğer heryerin sana vaadleri yalan dolandır. Fransızca Mütercim-tercüman olarak, sana tek tavsiyem bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Oui yazılıp vıy okunan bir dili neden ogrenmek ister insanlar annamam ben olsam ispanyolca ya da cince kasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 15+ yildir bu gerzek dile maruz kalan biri olarak hakikaten ihtiyacin olup olmadigini sorgula once derim geyigine ogreneceksen git tabi ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 pascalnouman said: Oui yazılıp vıy okunan bir dili neden ogrenmek ister insanlar annamam ben olsam ispanyolca ya da cince kasarim ispanyolcada da Llama yazıyosun Yeaamaaaeaea diye okuyosun belirtim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar