Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 avrupada oynayanlar olarak şanslıyız. millet oyun çıktı diye kascak, zort diye level 60'lar türeyecek. şubata kadar pvp'nin partinin raid'in danasını yapacaklar. ve onların feedback'lerine göre nerfler cartlar gelecek dengeler değişecek. biz avrupada oynayanlar olarak daha oturmuş şekilde oynayacağız... gibi geliyor bana. öyle olmasa da talentleri baştan dağıtmak ilk seferlerde öyle abartı pahalı bir şey değil. o yüzden herkes "içine sinen ve oynamayı istediği" karakteri oynasın bence. yok warrior güçsüz rogue açcam derseniz 2 ay sonra ağlayabilirsiniz. ben geçen yıldan warrior oynayacağıma karar vermiştim. şimdi official forumda herkes ağlıyor warrior güçsüz. yüzlerce nerf yedi diye. level 60 warrior'lar retailde hayatta warrior yaratmam diyor. ama ben kesin warrior oynayacağım, istediği kadar güçsüz olsun. isteyen bir yolunu bulur pvp'nin. e yok cidden abartı bir fark varsa düzelir zamanla. partideki healer/buffer konusuna değineyim. open betada dün test 4'de lvl 12 orc warrior'umla oynuyordum. fizzle diye bir yerden bitme warlock'u öldürme diye bir görev vardı. yanında da zilyon melee ve apprentice warlock'lar vardı. gittim görev yerine, baktım aşağı yukarı aynı levelda 2 warrior aynı görevle uğraşıyor. üç warrior direk charge giriştik yattık. res olup geldik baktık 1 mage vardı. onu da aldık partiye. tek tek yaratıkları çekti falan ama yine yattık. aynı partiyle bi kere daha denedik ve zar zor öldürdük 3. denemede. ama sadece tek warrior ayakta kalmıştı. görev bitmişti gerçi ama res olup geldiğimizde baktık bi priest var. bi de onla öldürelim dedik. o kadar basit oldu ki anlatamam. sadece bi ara priest'in health azaldı ama yanında 2-3 koruyan olduktan sonra sorun olmuyor. partide priest türü class'ların rolü çok büyük. oynaması çok zevkli. o yüzden 2 karakterim belli: warrior ve priest.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Yoshimitsu, 18 Kasım 2004 17:32 tarihinde demiş ki: said: ucunbiri, 18 Kasım 2004 16:46 tarihinde demiş ki: Warlock Inferno: Now dismisses your pet before casting to allow the Infernal to start Enslaved. Useable outdoors only. ne demek biri açıklayabilir mi ? (almanca okuyorum :D) normalde infernal enslaved değildi yani summonlayan warlocka bile dalabiliyodu bu mu değişmiş biri açıklasın pls Inferno: Artık Inferno'nun Enslaved (köle) i başlatmasına izin vermek için büyü yapmadan önce evcil hayvanı (succubus vesaire) serbest bırakıyor (yani büyü yapmadan önce pet otomatik olarak kayboluyor). Sadece dışarıda kullanılabilir. Yanlış yaptıysam düzeltin, benim ingilizcem de o kadar iyi sayılmaz ;) gene anlamadım yani artık infernal summon ettiğimizde bize saldirmicak mı yoksa eskisi gibi önüne gelene dost düşman demeden girişçek mi ??[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar