Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP ve Party'lerde Class Kiyaslamasi

Elufulec

Öne çıkan mesajlar

o 110 energy veren talent rogue u rogue yapan olaydir zaten
lvl32 rogue um simdilik pek bisey soyliyemem ama sadece
overpowered pala/shaman dan korkuyorum
gerisi beceri+ping e bakar

onun disinda o 110 energy yapan talentle
birde sinister strike'in energy cost'unu 40 yapan bir talent var onu alinca
acili$i
2 x sinister strike = 2 combo point = 80 mp
+ kidney shot =2 sn stun = 30 mp total 110mp
seklinde acip adam vuramadan 100 dmg verip 2 sn lik dumura sokabiliyorsun
sonra gec arkaya ver backstabin gozune
=)

[Bu mesaj baaluo tarafından 17 Kasım 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

siz lvl 10dan 15den bahsediyorsunuz ama rogue un asıl poison özelliği ve sağlam skilleri lvl 20-40 tan sonra geliyor
serverda lvl 32 bir rogue un lvl 40 paladin aldığını gördüm duelde backstab bile vurmadan
1.40 speedli 25dps li 2 dagger bir paladine 15 kez vuruyor o 2h ile 2 kere vurana kadar. poisonu stunı kicki saymıyorum bile , ayrıca akıllı rogue da fear yemez kick varken, zaten kick+sinister+stun+backstab+ve evis kombosu ile ölmiycek class yok bu oyunda
ama rogue un eline veren class warrior ve hunterdır açıkçası ama sonuç olarak 1 e 1 duel diye bir olay yok yanında priest olan bi charı solo almak çok zor filan falan
oyun mantığı lvl 10 da kavranmıyor aslına bakarsanız ama sadece şu belirgin warlock pvpye yatkın bir char değil soulstone olayı yüzünden depolayıp gitmeniz gerekiyor o kötü.[signature][hline]homo homini lupus
Sosyal ağlarda paylaş

PvP de en ıı sı abılıty lerını en ısı sekılde kullanan kısıdır..

Grup da ıse en ıı charlar cıkan guzel ıtemlerın hepsıne aclık yapıp zar atmayan sagdan soldan mob cekmeyenlerdır..

En ıdeal party tıpı Warrıor Roque Shaman Druıd Hunter olabılır..
Shaman Druıd Prıest class lardan bırının mutlaka party de olması lazım...
Roque de yuksek lvl yaratıklara warrıora oranla daha cok dmg verdıgı ıcın alınması lazım..Backstab Sınıster atack gıbı abılty lerı yuksek lvl falan dınlemıyo aynı dmg ı verıyor..Warrıor 2 3 vurabılıyor.. :)[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9
Sosyal ağlarda paylaş

Iki soru icinde Shaman diyorum.. Hem pvp'de tartisilmaz ustunlugu (ki bu oyuncunun kabiliyetine gore degisir), hemde grupta istenilen zamanda tank olup istenilen zamanda spellcaster'e cekilen, gerektigindede priest'ligin hakkini veren shaman'in ustunlugu karsilastirilamaz bence.. Su an lvl 19'um hep benden 1-2 lvl ustumdekiler ile pvp yaptim, birkac'da raid'e katildim. Warlock haric Shaman'in zorlanacagi bir class goremiyorum benden, hemen hemen tum classlarla pvp yaptim ve tek zorlandigim hatta yenildigim class Warlock oldu fear yuzunden.. Onun disinda shaman derim baska birsey demem.. Irk konusuna gelince, tamamen zevke hitap eden bir secim olmali..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
rogue'nin en iyi açılışı ambush[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar macro kullananlar varmı aranızda ben pek beceremedim macrolara skill de koyuluyor galiba peki skiller arası bekleme süreleri falan belirtile biliniyormuki acaba bide bu snister strake x2 + evascrade falan diye kombolar yazıyorsunuzya bunları macrolar halindemi yapıyorsunuz yoksa tek tek skillere basarakmı
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba, lvl 24 undead rogue olarak şu anda cheap shot kullanamıyorum ama bence favori açılış cheap shot. Hem rakibi 4 saniye stun ettiği için mage'lerin blink olup uzamalarına da engel oluyorsunuz hemde eğer seal fate'e talent verecekseniz 3 combo point'la başlıyorsunuz. Ben şahsen ambush ile başlayacağıma cs+backstab'i tercih ederim ki 5 combo point garanti olsun ama ambush ile 2 combo toplayabilirsiniz(ambush>backstab damage konusunda). Şahsen lvl 21 iken lvl 24 paladini 5-6 vuruşta alıyordum ama instant heal attı ve kaçtı, üç canlılar zor rakipler. Shamanlar oyunun kralları kıyak geçmişler bir .kill'leri eksik ama yinede kesilemez değiller mage koyuna çevirdi shaman arkadaşı ve kesti çok gülmüştük. Warlock bir arkadaş bir lvl üstü rogue indirmiş ben 4 lvl üstüm warlock, mage, priest ve hunter kestim ama yanlarına girmem şart. Kısacası oyunda şu şunu keser demek çok yanlış bir rogue assasination'a gitmiştir ve tümüyle priest, mage, warlock ve hunter kesmeye odaklanmıştır paladin ve warriorlar rahat keser o rogue'u ama başka bir rogue combata gider ve kesilmez, oyunun güzelliği burada zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 20 rouge um var charı fazla kasmaktansa pvp denedim genellikle
shaman gerçekten çok feci yani benden 1 2 lvl dusukler bile alabiliyordu
onun dışında mage ve warlock kolay target tabi bunlarda stealth olup yakından saldirinca yoksa mage e yaklaşamadıgım bile oldu..
warrior ve hunter lar tam kafa kafaya gibi oluyor tabi eşit lvllarsa ve iyi savaşırlarsa..
rouge un ambush çok kuvvetli gerçekten vurup başlayınca çok avantajlı duruma geliyorsunuz[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce pvp server 9'da elf şehrini basmaya gittik yaklaşık 50 horde, aralarında en düşük lvl'ı olan kişilerden biriydim önce guard'lara saldırdık 5 dakikaya kalmadı karşımıza toplanmış 100'e yakın alliance çıktı, çoğumuz geri çekilirken yattık(range i olanlar geri çekilirken büyü, ok attılar), lagdan stealth olamadım, kime nasıl saldıracağımı şaşırdım. Grup savaşları çok çetin geçeceğe benziyor ama yine de çok eğlenceliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 18 Kasım 2004 12:16 tarihinde demiş ki:
rogue'nin en iyi açılışı ambush

stealth ile geldikten sonra rogue ' un en iyi acilisi tabikide Cheap Shot
4 saniye stun ediyorsun ve 2 combo point aliyorsun
adam stunken 4 saniyede 3 tane backstab cakip tekrar 5 combo pointl, bi Kidney Shot
adam 5 saniye daha stunda 2-3 tane daha backstab vur
allah olsa ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 18 Kasım 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
siz lvl 10dan 15den bahsediyorsunuz ama rogue un asıl poison özelliği ve sağlam skilleri lvl 20-40 tan sonra geliyor
serverda lvl 32 bir rogue un lvl 40 paladin aldığını gördüm duelde backstab bile vurmadan
1.40 speedli 25dps li 2 dagger bir paladine 15 kez vuruyor o 2h ile 2 kere vurana kadar. poisonu stunı kicki saymıyorum bile , ayrıca akıllı rogue da fear yemez kick varken, zaten kick+sinister+stun+backstab+ve evis kombosu ile ölmiycek class yok bu oyunda
ama rogue un eline veren class warrior ve hunterdır açıkçası ama sonuç olarak 1 e 1 duel diye bir olay yok yanında priest olan bi charı solo almak çok zor filan falan
oyun mantığı lvl 10 da kavranmıyor aslına bakarsanız ama sadece şu belirgin warlock pvpye yatkın bir char değil soulstone olayı yüzünden depolayıp gitmeniz gerekiyor o kötü.

öh be kardeşim akıllı rogue yla ne alaksı var fear yememenin sen lvl 40 ta aynı leveldaki warlocku almak için yanına yaklaşabilcekmisin bakalım çok merak ediyorum 1.5 sn castle fear atıyo warlocklar 20 yard uzaklığa cooldown ı yok resist olsan bile 40 ta howl of terror açılıyo 5 kişiye birden fear koyuyo öle yok fear yemem giderim keserim olayı yok gözükmeden arkasına geçemeden öldüremezsin warlock u bodoslama dalıp adam çok malsa onu bilemem ama ilk fearı yedikten sonra minumum 5 sn deli dana oluyosun o sırada CoA Cor. immolate yersin combat modda olduğun için stealth de olamazsın zaten seni gördükten sonra boşuna stealth olmaya kasma eye of killrog ve detect invisiblity le anında bulur seni shadow burn death coil finito ... tabi 2 sefer arka arkaya fear resist çekersen onu bilemem artık undeadlerin bu tür büyüler inmune özelliği racial büyüyle sağlanıyo 1 dk sürüyo ve cool down ı var yok öle yağma ayrıca zorlandığım class hunter ve warrior demişsin pvp de round vermeyen overpowered shaman ne oldu (nurlenceğini söylemiş blizdekiler) anlamadım bu arada huntera nasıl yenildin onu anlamadım melee vs ranged taunt ve stun ı da yok anlayamadım[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock

Inferno: Now dismisses your pet before casting to allow the Infernal to start Enslaved. Useable outdoors only.

ne demek biri açıklayabilir mi ? (almanca okuyorum :D)
normalde infernal enslaved değildi yani summonlayan warlocka bile dalabiliyodu bu mu değişmiş biri açıklasın pls[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

VAlla öncelikle kanaatlerinizi çok ısrarlı söylemeyin derim. Ben lvl 39.5'e kadar shaman oynadım mesela. Hala yeni skill geliyordu. Yani düşük seviyeler yanıltıcıdır. Herzaman için end game önemli. Level 60 rogue level 60 warrior u kesebilir mi mage naapar talentlarin etkisi ne olur onu düşünmek lazım Racial abilityler denmiş mesela, acaba warstomp mu berserk mi yoksa orctaki o berserk vari hadise mi daha avantaj saglar buna bakmak lazim.

DAOC tan bir örnek verip kapatıcam mesajımı. İlk daoca başladığımızda henüz serverımızda lvl 40 adam dahi yoktu. Elf ülkesi çooook zayıftı (hibernia). Bir kalenin alınması bile çok büyük olay olurdu ve herkez rvr yapardı lvl ına bakmadan. Hiberniaya saldirilmazdi çok zayıflar diye. Sonra herkes level 50 olmayabaşladı ve peşpeşe 3-4 patch hibernia nerflemek zorunda kaldılar.

Bence En Çok Neden Zevk Alacağımız önemli, en güçlü diye bişeyin peşinden koşmak yerine sahipoldumuz/seçtiğimiz karakteri en iyi oynamaya çalışmak. Ukelalık olarak algılamayın bunu. Sadece olayın bencesi böyle.[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Khalima........Shaman of the Legio Noctis
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 18 Kasım 2004 16:46 tarihinde demiş ki:
Warlock

Inferno: Now dismisses your pet before casting to allow the Infernal to start Enslaved. Useable outdoors only.

ne demek biri açıklayabilir mi ? (almanca okuyorum :D)
normalde infernal enslaved değildi yani summonlayan warlocka bile dalabiliyodu bu mu değişmiş biri açıklasın pls

Inferno: Artık Inferno'nun Enslaved (köle) i başlatmasına izin vermek için büyü yapmadan önce evcil hayvanı (succubus vesaire) serbest bırakıyor (yani büyü yapmadan önce pet otomatik olarak kayboluyor). Sadece dışarıda kullanılabilir.

Yanlış yaptıysam düzeltin, benim ingilizcem de o kadar iyi sayılmaz ;)[signature][hline]There is no pie in Baghdad. The pie is lost in the desert. It cannot read a compass. It is retarded.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...