webportalim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Unutulmuş eski el sanatları, güzel sanatlar ve hobiler hakkında ansiklopedik bilgi kaynağı niteliğinde güzel bir webportalim blog çalışması oluşturduğumu düşünüyorum. Henüz bir hobim yok, canım da çok sıkılıyor ne yapsam? diye düşünen ler için ve el sanatları ile ilgilenen arkadaşların faydalı bulacağı bir adrestir unutulmussanatlar.com/. Aslında direk seo pagerank için konuyu açmadım desem yalan olur. http://www.unutulmussanatlar.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 adobe muzo yazmışsın, o komik kaçmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mr_Hand said: adobe muzo yazmışsın, o komik kaçmış biraz. Adobe Muse olcaktı o xD Farkettiğin iyi oldu gözümden kaçmış. Teşekkürler. O siteyi boş ver http://www.unutulmussanatlar.com/ sitesine bak olay orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Yok, demek istediğin orda Muse değil mi? Profesyonel görünmesi gereken sitede yersiz samimiyet gibi geldi bana. "Ya da belki sadece typodur" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hemen düzeltiyorum orayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Şu üstteki kocaman siyah logo dışında site çok güzel, çok iyi düşünmüşsün gerçekten. İsabet olmuş. Bi tek işte oraya daha sade, daha ufak bir şey koysan ya keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 önerin için teşekkürler. evet logo ile ilgili gerçekten bir sıkıntım var, ne yapsam uymuyor bi türlü :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar