zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 xperia pro kullanıyorum.çok ta memnundum telefonumdan fakat hoparlorunde, mikrofonunda ve kamerasında problem var.teleservicete mükemmel bi firma olduğu için 'telefonun arızası yok' diyerek geri gönderiyor telefonu. şimdi asıl konu aynı mantıkta telefon istiyorum.aynısından alma taraftarıyım o derece seviyorum telefonu ama aynı problemleri yaşama korkusu var.fiyat olarak bi kısıtlama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi kvk'nın baktığı bir xperia pro al. ben de çok araştırmıştım zamanında en iyisi xperia pro, onu da kullanıyorsun zaten. Teleservice'in ne kadar leş bir firma olduğunu maalesef ben de yaşayarak tecrübe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 nerden bulabilirim?normal telefonculara mı baksam?töbe bi daha vatandan almam sony falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Aynı hataya düştüm işte ben de. Konu dışında başlığım var hatta. Xperia x10 Mini Pro aldıydım. Soracaksın abi tek tek. Turkcell İletişim Merkezlerinde var mıdır acep? Varsa zaten sanırım KVK güvencesi veriyor Turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 daha mantıklı bişey bulamazsam öyle yapayım.piyasada da pek yok telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 motorola photon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bunu görmüştüm.hoşuma da gitti çok, hatta puanları da yüksek.ama gel gör ki burda nerde bulucam onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 a sahibindende var.neremle aramışsam telefonu.az daha araştırayım.fiyatı da çok uygunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bu tip olaylarda motorola çok iyi ben telefonumun anasını ağlattım 2kere suya düştü, koşarken düştü bi de yani. normalde telefon dağılırdı ne olursa olsun. defalarca çakıldı etc. sağlam. eminim bu da sağlamdır. şubatta bi sony xp z alıp sonrasında 2.telefon olarak buna bileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar