paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Selam, Ürünü biliyorsunuzdur büyük ihtimalle. Flac dinlemek için almıştım ama tablet alıp da bu ihtiyacımı çözünce yaklaşık olarak 5-6 saatlik bir kullanım sonrası ürün boşa çıktı. Daha microSD kart takmak nasip olmadı ürüne, sipariş verdiğim 32GB'lık kartı tablete taktım. Kulaklığını 15 dakikalık bir kardan kaynaklı zorunlu yürüyüşümde tabletten dinlemek için kullandım :D Rockbox yükleyecektim ama beceremedim ;) Verilecekler Player (eski Türkçe pop yüklü :P) Kulaklık usb kablosu CD [orjinal ambalajı makasla açılabildiği için yoktur] Fiyat: 80TL Kargo: Kargo ile gönderilir, alıcıya ait Yer: Tuzla/İstanbul Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 80 lira diyor ya. 30 verrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Selam, Vurdu ve öldürdü... :-) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Abovvv. Koşun, beğenmemiş Sansa Clip'i satıyor. Sansa clip alınır, satılmaz sdf. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/28077625.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Selam, Beğenmemiş diyerek halkı tahrik etmeyelim :-P Ben araç kullanırken flac player hedefli bir kullanım sergileyecektim. Tam o dönem tablet ile zehirlediler, kullanım dışı kaldı bir anda. Yoksa alet güzel... valla :-) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Vereyim 6 litre benzin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 mezartasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zangocyan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben talibim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Selam, Sayın talip, Özel mesajınız tarafımıza ulaşmış olan ilgili birimlerimizce cevaplandırılmıştır :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Meov said: Vereyim 6 litre benzin. gelen en iyi teklif su yalniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Selam, İlgili arkadaş 100TL+dürüm+ayran teklif etti :) Hem benim araç diesel, o teklif oradan kaybetti :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sansayı alacam, binicim üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı ve bende bir stark olucam. neyse satılmazsa alırım ben 10 gün sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zangocyan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paramecium, mesaj kutunuz dolu, bir sesimi duysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Selam, Posta kutum hizmete açılmıştır :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 30? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 50 olsun benim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selam, İlk belirtilen fiyatana ulaşana kadar elimde tutarım :) Satılmazsa da yazın bisiklete binerken kullanırım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 80e ucuz bile valla, ebayi falan bilmeyenlere DonanımHabere falan açsan direk atlarlar. Ben refurbishedı 35-40 dolara aldıydım 3-5 kez kullandım öyle duruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi bana ıpad shuffle ı satmasaydın bunu alırdım da kısmet artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selam, Girmeselerdi kanıma Acer A110 diye, ben de şimdi paşa paşa 32GB kartım ile kullanıyor olacaktım ama patiler rahat durmuyor ki :) Yazın kullanırım artık pisikletimle :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bisiklete binerken kesin düşürürsün sen onu. 30. bak sende tam bir rakam söyle ortalamasını alıp 25 çıkaralım vereyim alayım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selam, Yamulmuyorsam ebay fiyatı $45 (+$5 gönderim) ki $50=87,50TL (en düşük kur ile). Hani getirtmek istesen maliyet bu :) Kulaklık kablosunu boynuma 2 tur dolar, cihazı da donumun kenarına tuttururum; birşeycikler olmaz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hehehe yürrü be abi:D satma cidden kalsın satsan anca çerez parası olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar