Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedileri Severmisiniz?

Dionysus

Öne çıkan mesajlar

hakkatten igrenc otesi bi kedi..[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia Blackrose
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
This is Dionysus
Bknz. Dionysus
En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Düşündümde Kediler Bazen Sevilebiliniyor :)

(Kız Arkadaşı Tarafından Uyarı Alır)[signature][hline]NotoriuS Demiski:
vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem !
Saol. :)

Hestia Blackrose
Msn = [email protected]
This is Dionysus
Bknz. Dionysus
En Sevdigim Kedinin Son Hali...
|||UO&Sphere|||UO&Play|||
Sosyal ağlarda paylaş

Sevmem kedi.köpeğinden çekirgesine kirpisine hertürlü hayvanı besledim,tavşanla kaplumbağayı bile yarıştırıcak imkanım oldu,bi kedi aldım 1 saat sonra geri verdim.
Bence bakması zor,karakteriyle uyum sağlamak,anlaşabilmek çok daha zor.çocuk bakarım daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 28 Ocak 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
şunun güzelliğine bakar mısınız :P

mısır sfenks kedisi

bu ne ya?
güzel deil ki bu..
ben kedi sevmem walla..çok nadir bazı yavru kedilere şirin fln diorm ama bu ne?[signature][hline]The Untouchable
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jasco, 24 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
Sevmem kedi.köpeğinden çekirgesine kirpisine hertürlü hayvanı besledim,tavşanla kaplumbağayı bile yarıştırıcak imkanım oldu,bi kedi aldım 1 saat sonra geri verdim.
Bence bakması zor,karakteriyle uyum sağlamak,anlaşabilmek çok daha zor.çocuk bakarım daha iyi.

Evet Evet....[signature][hline]NotoriuS Demiski:
vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem !
Saol. :)

Hestia Blackrose
Msn = [email protected]
This is Dionysus
Bknz. Dionysus
En Sevdigim Kedinin Son Hali...
|||UO&Sphere|||UO&Play|||
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Dionysus bunca laftan hayvanlıktan sonra yörünge dışı olmazsa kimse olmaz :)

birazdan sokakta kedi bulup karnını bıcakla deşip foto ceker albüme koyarsa şaşırmam

amma velakin kedinin teki bi kosa yamulcak bida toparlanamıcak bünyesi var bu herifin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 28 Ocak 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
şunun güzelliğine bakar mısınız :P

mısır sfenks kedisi

kepce kulakli bu, hem tipi de kaymis.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
DiaBLeSSe, 24 Ekim 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
Dionyssus kedi düşmanıdır bende sölemesi
döfücem

anlamakta pek zorluk çektigimiz de sölenemes zaten ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Sosyal ağlarda paylaş

imza konusunda vegabonde haklı; artık nedendir bilmem ben duygusuzum yada marjinalim karizması mı yapmaya çalışıyorsun yada gerçekten kedilerden nefretmi ediyorsun, senden başka insanlarında bulunduğu bir toplulukta nasıl davranılması gerektiğini öğrenememişsin, sevmemek bir yere kadar vahşet bir yere kadar. Kendi evinde kendi başına veya senin gibi olan insanlarla beraber istediğini düşünebilir her türlü fantazini gerçekleştirebilirsin benim düşünceme göre her türlü rahatsız davranışı gerçekleştirebilirsin ama burda yaptığın başka insanların göz zevkini bozmaktan öte, onları rahatsız etmektir, buranın kurallarını çiğnemektir. Albümündeki resimlerine bakınca yaşınıda düşünerek gösterdiğin davranışlara hayret etmemek elde değil. Herhalde büyük gösteriyorsun...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

adam sewmio kedileri hakkaten :p
bence bu adam yörünge dışına gitmemeli ama, imzasını deiştirmek zorunda bırakılabilinir belki,ama bunun her fırsatta propagandasını yapmadıkça bi sorun olmaz bence.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...