Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 vücudu beyaz göz kenarları siyah olmalı çok severim öle kedileri[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 severim.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sevmem.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 kedi sevmeyen insan hakkında 2 kez düşünürüm[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildizilg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: horacegoesskiing, 28 Ocak 2004 20:13 tarihinde demiş ki: şunun güzelliğine bakar mısınız :P mısır sfenks kedisi yahu güzel arkadaşım bunun neresi gzl yaa..?!Bunun babası faremiymiş...???!!!Ne biçim şekil o öyle Tüysüz falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 fotomontaj desek?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildizilg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bu arada duruşunu da hi beğenmedim...Sanki bişeyleri derine gömüyomuş gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hakkatten igrenc otesi bi kedi..[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Bi Düşündümde Kediler Bazen Sevilebiliniyor :) (Kız Arkadaşı Tarafından Uyarı Alır)[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali... |||UO&Sphere|||UO&Play||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Ekim 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Sevmem kedi.köpeğinden çekirgesine kirpisine hertürlü hayvanı besledim,tavşanla kaplumbağayı bile yarıştırıcak imkanım oldu,bi kedi aldım 1 saat sonra geri verdim. Bence bakması zor,karakteriyle uyum sağlamak,anlaşabilmek çok daha zor.çocuk bakarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: horacegoesskiing, 28 Ocak 2004 20:13 tarihinde demiş ki: şunun güzelliğine bakar mısınız :P mısır sfenks kedisi bu ne ya? güzel deil ki bu.. ben kedi sevmem walla..çok nadir bazı yavru kedilere şirin fln diorm ama bu ne?[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Jasco, 24 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Sevmem kedi.köpeğinden çekirgesine kirpisine hertürlü hayvanı besledim,tavşanla kaplumbağayı bile yarıştırıcak imkanım oldu,bi kedi aldım 1 saat sonra geri verdim. Bence bakması zor,karakteriyle uyum sağlamak,anlaşabilmek çok daha zor.çocuk bakarım daha iyi. Evet Evet....[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali... |||UO&Sphere|||UO&Play||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Dionysus bunca laftan hayvanlıktan sonra yörünge dışı olmazsa kimse olmaz :) birazdan sokakta kedi bulup karnını bıcakla deşip foto ceker albüme koyarsa şaşırmam amma velakin kedinin teki bi kosa yamulcak bida toparlanamıcak bünyesi var bu herifin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Dionyssus kedi düşmanıdır bende sölemesi döfücem[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bu topic nie hala konu dışında?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 cok sevimli hayvanciklar ama cok tuy dokuyo allahsizlar.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: horacegoesskiing, 28 Ocak 2004 20:13 tarihinde demiş ki: şunun güzelliğine bakar mısınız :P mısır sfenks kedisi kepce kulakli bu, hem tipi de kaymis.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: DiaBLeSSe, 24 Ekim 2004 21:28 tarihinde demiş ki: Dionyssus kedi düşmanıdır bende sölemesi döfücem anlamakta pek zorluk çektigimiz de sölenemes zaten ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Natural_Jedi, 24 Ekim 2004 21:30 tarihinde demiş ki: bu topic nie hala konu dışında? Dionysus neden hala yörünge içinde sorusuyla aynı cevaba sahip. özellikle de imzasında ki resim olaya daha bi şenlikli bi hava katıyo nedyim.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Çok sinirlendim ya...Burda hayvanlık yapmaya hakkın yok dionysus musun nesin... Nası böle bişeye izin veriyo paticik yuh yani.Sevip sevmemek bi yere kadar, öküzlük bi yere kadar... İmzasına neler koymuş bi de ya... Allahın aptalı...allam akşam akşam.. ya sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 severiz[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 imza konusunda vegabonde haklı; artık nedendir bilmem ben duygusuzum yada marjinalim karizması mı yapmaya çalışıyorsun yada gerçekten kedilerden nefretmi ediyorsun, senden başka insanlarında bulunduğu bir toplulukta nasıl davranılması gerektiğini öğrenememişsin, sevmemek bir yere kadar vahşet bir yere kadar. Kendi evinde kendi başına veya senin gibi olan insanlarla beraber istediğini düşünebilir her türlü fantazini gerçekleştirebilirsin benim düşünceme göre her türlü rahatsız davranışı gerçekleştirebilirsin ama burda yaptığın başka insanların göz zevkini bozmaktan öte, onları rahatsız etmektir, buranın kurallarını çiğnemektir. Albümündeki resimlerine bakınca yaşınıda düşünerek gösterdiğin davranışlara hayret etmemek elde değil. Herhalde büyük gösteriyorsun...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ne kedi ne köpek hiç uğraşamam ben kendime zor bakıom :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 adam sewmio kedileri hakkaten :p bence bu adam yörünge dışına gitmemeli ama, imzasını deiştirmek zorunda bırakılabilinir belki,ama bunun her fırsatta propagandasını yapmadıkça bi sorun olmaz bence.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar