seemann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ama tabii kediler şirindir, severim bende.işte tek kusurları mundar olmaları :).[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Kedi , köpek vs vs sevmem kardeşim o ne öyle ya :) ama sokakta kediler benden hıc kacmaz nedense tip tip bakarlar :) sanırım bunun sebebi kedi gözlerini ve bakışlarını sevmemdendir. Çünkü ilk ben onlara tip tip bakarım iyice :) bu yüzden kedi gibi kızlara bayılıyorum :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal [Bu mesaj Deli333 tarafından 28 January 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bakın size o kedilerin son hali :)[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.Hestia... Msn = [email protected]En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yok canım sadece kedileri diğer hayvanlardan biraz daha az seviyorum...[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia... Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ha aklıma gelmişken Beyaz bi iran kedisi var bütün aşıları tam benden çok masrafı olan bi kedi isteyen varsa verebiliriz eski kız arkadaşım hala arkadaşım ve onun kedisinden kurtulmak istiyorum(öldürmeden) :)[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia... Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Biri kedi mi dedi??? Kedileri çokkk severimmmmm çok tatlıdırlarr, Bende kediyimmm, onlardan biriyimm.[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 köpekleri daha çok severim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kendilerine ozel bir sevgim yada bir gicigim yok... canine ailesinden olmayan diger butun hayvanlar gibi notrum kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Black1ce, 28 January 2004 18:22 tarihinde demiş ki: Yerim ben bunları! ıyyyy şunların iğrençliğine bakarmısın hepside icinden pis pis sırıtıyor... ne kadar uyuz bir yaratık hayatta en nefret ettiğim şey kedi ya sokakta gezerken kesin 5 10 kedinin peşinden koşarım taşlarım sopayla dalla yaprak herşeyler vurmaya calışırım ama malesef antalyada sokakların her yertinde araba var caddede heryerde araba park edilmiş kedide kaynıyor baya bi kedinin kuyruğuna bastım cokta tırmık yedim hiçbişeyde olmadı olmicakta kedilere ölüm! hayatımda gördüğüm en berbat hayvan bir kere daha diyim sakın kedi alıp beslemeyin nankör şeyleri gece gelip uzerinize işerse (bi ara evden atıldıydım dışarda kaldım) görürsünüz ondan sonra uyuyamadım adam akıllı zaten kimse benim kadar nefret edemez acayip bi kin besliyorum icimde kedilere nalet şeyler resimle ilgili birşey soyliyim iğrençler tek kelimeyle hadi yawru olsa bi vakte kadar oké (yawru biraz da olsa severim)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Frp-tr.netAysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya biri beni shu igrenc igran kedisinden kurtarsın igrenc dedigime bakmayin guzeldir heralde kedi sevenler sevio :P sahip ariom bak guzl guzel patileri var iiiyyyyKKK![signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia... Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kediler ne kustahtir ne bencildir ne de cirkindir. kediler sakin ortam arkadasidir. bulunduklari ortamda aile olarak kabul ettikleri kisilerin stresini alirlar. hem de sunger gibi. dolayisiyla kedi sakin ortam isteyenlerin yerlesik insanlarin hayvani. kopek ise kosusturmaca surekli hareket isteyenlerin. kedi dunya tarihinin okkult gecmisinde neredeyse istisnasiz antik kulturlerin hepsinde spirituel koruyucu olarak tasvir edilmis, kotu ruhlari yaklastirmadigina inanilmistir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 şunun güzelliğine bakar mısınız :P mısır sfenks kedisi[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Kediler super hayvanlardir. hatta evcil hayvanlarin Kral ve Kraliceleridir. Kopek gibi yilisik ve jester ruhlu olmadigi gibi, iguana veya balik gibi hic bir ise yaramayan, yuvasinin disinda aktivitesi olmayan hayvanlar da degildir. Siyam ve Iran kedileri muhtesemlik konusunda diger kedilerden bile bir adam ondedir denilebilir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 abi kediler tuylu olsun[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ben kedi istiyorum.... HALA! :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Dionysus, 28 January 2004 20:13 tarihinde demiş ki: ha aklıma gelmişken Beyaz bi iran kedisi var bütün aşıları tam benden çok masrafı olan bi kedi isteyen varsa verebiliriz eski kız arkadaşım hala arkadaşım ve onun kedisinden kurtulmak istiyorum(öldürmeden) :) Ya ben isterim derdim ama o büyümüştür :( Yavru olsa alırdım ben, ayrıca alyık masrafı ne kadar?[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: unity100, 28 January 2004 23:21 tarihinde demiş ki: abi kediler tuylu olsun bence de :D hayatımda gördüğüm en çirkin kedi bu.. :) kedi dokunmak içindir arkadaş buna dokunmaya çekinir insan...[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ben özgür yada yarı özgür olanları daha çok severim Benim bildiğim özgürlüğüne çok düşkün hayvanlar Evimde bir resim şeklinde bulundururum Pek ellemeyi sevmem hayvanları genede ellerim :) Sonra hemen yıkarım ellerimi Eğitimim ve boyunca yeterince bilgi sahibi oldum ki hayvanlardan bulaşan bir sürü hastalık var Ya özgürlüklerini kısmak lazım (bana uymaz) yada fazla haşır neşir olmamak lazım Kedi mi? Köpek mi? Sorusuna da net bir cevap vermem :D İkiside derim![signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Benim 2 yaşında iran kedim var,bej/kahverengi.Bol tüylü filan çok güzel bir hayvan.Kedilerin sevdiğim yanı köpekler gibi köle olmaması,kendilerine göre karakterleri var ve sizi gerçekten sevmiyorsa hiç bir dediğinizi yapmaz.Köpekleri de severim ama kedileri daha çok severim :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bende severim kedileri[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ihlamir_boy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 kedi sux jedi rulz :D kopek rules[signature][hline]Üç, ikiye ben senden büyüğüm demiş, dört te ikiye, üç senden büyük ama ben üçten daha büyüğüm demiş...Zuahahahaha :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 kediler nankördür kediler adidir[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 kediler ÇOK cicidir bi kere :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Nasıl sevilmez kediler beee... Şuna bakın bir :) yerim ben onu, Badem'im benim of off.. of fena oldum gidip seviim şunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ehüeü kayağa gittimiz yerde süper pofuduk bi kedi vardı mıncıklanmakdan feci hoşlanıyodu mıncıkladıkca böle mest oluyodu :D çok şeker yahu[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar